- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Szia,
A mikor jó kérdés. Mielőtt elutaztam volna, szóltam nektek, hogy az első képek hamarosan felkerülnek a PMDG oldalára. Ehhez képest az oda szánt képek a fórumra kerültek fel fokozatosan csepegtetve. Hát ennyit a szavahihetőségről...
Azt gondolom, hogy szept-okt magasságában várható valami. Talán, de nem mernék erre sem fogadni.Éppen azért tart ilyen sokáig a fejlesztés, mert a cél az, hogy a userek többségének ne legyen gond az NGX futtatása. Ennek érdekében tényleg folyamatosan megy a reszelés a részleteken. Ahogy én jelenleg látom nem lesz nagyobb probléma. Körülbelül arra számíts, mint amikor az FS9-hez megjelent a PMDG 737.
Részletek: talán még nem említettem, hogy a fékek, de még a hidraulika rendszer működése is komplett szimulációt kap.

De ami nálam első helyet érdemel, azok a hangok. A TSS-féle CFM56-7B hangok[link] sehol nincsenek ahhoz képest, amit az NGX "gyárilag" kapni fog. Ha másért nem, már csak emiatt is érdemes lesz megvenni a madarat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest