Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok. Milyen joystick-ot ajánlotok egy teljesen kezdő játékosnak? (10-15 éve játszottam Retal-t, gondolom azóta sok minden megváltozott
) Láttam, hogy a Saitek gyárt külön gázkart, ill. pedálokat (de ezek sajnos nagyon drágák). Gondolom egy mezei joystick esetében ezeket a funkciókat is valahogyan a joystick-ről kell majd irányítanom. Ezt pontosan hogyan oldották meg? Előre is köszi. Ja és még valami. Melyik szimulátort, vagy játékot érdemes elsőnek kipróbálnom. Pár éve olvastam, hogy az Il-2 széria egy elég élethű szimulátor, de pár napja észrevettem, hogy van ez a játék is (fsx). Légiharc csak mérsékelt szinten érdekel, de ha van, akkor inkább 2. vh. legyen (gondolom azokat könnyebb átlátni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Láttam, hogy a Saitek gyárt külön gázkart, ill. pedálokat (de ezek sajnos nagyon drágák). Gondolom egy mezei joystick esetében ezeket a funkciókat is valahogyan a joystick-ről kell majd irányítanom. Ezt pontosan hogyan oldották meg? Előre is köszi. Ja és még valami. Melyik szimulátort, vagy játékot érdemes elsőnek kipróbálnom. Pár éve olvastam, hogy az Il-2 széria egy elég élethű szimulátor, de pár napja észrevettem, hogy van ez a játék is (fsx). Légiharc csak mérsékelt szinten érdekel, de ha van, akkor inkább 2. vh. legyen (gondolom azokat könnyebb átlátni