Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
DrGonzo22
üzenetére
Joyban, főleg elsőre, valóban felesleges a Saitek vagy CH szarv + tolókar + pedál. Nekem nagyon sokáig egy Saitek USB Gold vagy valami hasonló nevű joyom volt és ezen volt beépített nagyon kis finoman kezelhető gázkar így nagyon szépen lehetett repülni vele. Az ára olyan 10 ropi körül volt. Ennek ellenére tudom, hogy a leggagyibb joy, amit szerintem simán kapsz már 5 ropi körül, szóval az is jó és elég ahhoz, hogy kipróbáld az egészet főleg azért mert lehet, hogy abszolúte nem jön majd be a game vagy akár ez a típusú szimuláció.
IL2 azért erősen más mint az FS vagy akár az FSX. Bár régen játszottam, de ott bent vagy a gépben, gáz és repülsz. Na hát itt azért ez teljesen más, lévén az FS a polgári repülésre épít, bár az Acceleration Pack-al azért elment a sport irányába egy kicsit. Az én véleményem az az, hogy az FS nem alkalmas arra, hogy beülj és repülj egy 15 percet, legalábbis én nem tartanám ezt akkora feelingnek, arra valóban jobb az IL2 (ami a maga nemében szintén egy baromira kellemes, kidolgozott repszim). Az FS-nek van egy "társa" a CFS, azt hiszem Combat Flight Simulator a teljes neve és szintén inkább a hadászatról szól. Hogy most melyik verziónál járnak, azt sajna nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest