Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Csak azért linkeltem be, mert rá kellett jönnöm, hogy hülyeséget beszélgetem. A cikkben tényleg vannak baromságok, de mondjuk ez a része már annyira nem érdekel, max. a hardverháttér megnyerő - azt hiszem több mindenkinek.
Pont mostanság számolgattam, hogy 1992 óta "repülök" FS-el, az első Meigs Field repülésem 18 éve volt...
És nem hülyéskedek, már anno megálmodtam a közös "online" repüléseket pedig akkor még internet, semmi ilyesmi nem volt (legalábbis ismereteimben). Olvasgattam amúgy az FSX-es véleményeket, hogy arcade, nem arcade, nem tudom, szerintem piszkosul jó program, soha nem repülnék FS2004-el már, pedig pár ezer órát letoltam mindkettővel már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És nem hülyéskedek, már anno megálmodtam a közös "online" repüléseket pedig akkor még internet, semmi ilyesmi nem volt (legalábbis ismereteimben). Olvasgattam amúgy az FSX-es véleményeket, hogy arcade, nem arcade, nem tudom, szerintem piszkosul jó program, soha nem repülnék FS2004-el már, pedig pár ezer órát letoltam mindkettővel már.