Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
AirBooms
üzenetére
kösz, a hálózaton megkövetelnek egy bizonyos szintet, meg VA-knal is, de azért még nekem is van mit tanulnom...
én a másnap sokáig alvást szoktam választani
(az más kérdés, hogy repülés miatt csak ezen az ominózus szombat délután/estén/éjjelen maradtam fent)...off-ra válaszoltam, azért gondoltam, hogy jobb az off... meg ez nem szorosan a progihoz kapcsolódik, bár mégis...
szerk: jah, az meg kimaradt az előző üzimből/nem teljesen egyértelmű, hogy szinte pontosan egymás alatt/felett repültünk (ő egy géphosszal hátrébb volt, és 2/4000 lábbal alattam)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(az más kérdés, hogy repülés miatt csak ezen az ominózus szombat délután/estén/éjjelen maradtam fent)...