- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redriot77
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni ILS-el kapcsolatban.
Pár napja használom a Little Navmapot, és az azzal készítek repülési terveket. Eddig szinte mindig VFR-t repültem, de azért már voltak sikeres ILS landolásaim. Tegnap találkoztam egy jelenséggel amiről nem tudom eldönteni hogy bug vagy én csináltam valamit rosszul.
Tegnap este Nantesból repültem az Orlyra, ILS megközelítéssel. Ahogy véget ért az "en route" szakasz és kezdődött volna az approach a GPS fogta magát és egy hirtelen éles bal kanyarral letért az útvonalról. Mi lehet ennek az oka? (a Garmin ekkor már LOC üzemmódra váltott. Vagy talán pont ekkor? Erre nem emlékszem)
Most reggel megnéztem az útvonaltervet és az ODILO waypoint utáni szakaszban észrevettem egy "manual" feliratot. Mikor rámutattam az egérrel feljött egy info ablak amiben szerepel ez a sor: "from fix to manual termination".
Most az előbb újrarepültem az útvonalat, és az ODILO után beállítottam az irányt a köv. waypoint felé. Mikor az AP elkezdte a random fordulót átraktam HDG-be. Utána többször próbáltam visszatenni LOC-ba, de még akkor is le akart fordulni az útvonalról mikor már glide slope-ra kellett volna állni. Mit ronthattam el?
Más is járt már így? Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Xbox One S 1TB
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest