Hirdetés
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redriot77
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni ILS-el kapcsolatban.
Pár napja használom a Little Navmapot, és az azzal készítek repülési terveket. Eddig szinte mindig VFR-t repültem, de azért már voltak sikeres ILS landolásaim. Tegnap találkoztam egy jelenséggel amiről nem tudom eldönteni hogy bug vagy én csináltam valamit rosszul.
Tegnap este Nantesból repültem az Orlyra, ILS megközelítéssel. Ahogy véget ért az "en route" szakasz és kezdődött volna az approach a GPS fogta magát és egy hirtelen éles bal kanyarral letért az útvonalról. Mi lehet ennek az oka? (a Garmin ekkor már LOC üzemmódra váltott. Vagy talán pont ekkor? Erre nem emlékszem)
Most reggel megnéztem az útvonaltervet és az ODILO waypoint utáni szakaszban észrevettem egy "manual" feliratot. Mikor rámutattam az egérrel feljött egy info ablak amiben szerepel ez a sor: "from fix to manual termination".
Most az előbb újrarepültem az útvonalat, és az ODILO után beállítottam az irányt a köv. waypoint felé. Mikor az AP elkezdte a random fordulót átraktam HDG-be. Utána többször próbáltam visszatenni LOC-ba, de még akkor is le akart fordulni az útvonalról mikor már glide slope-ra kellett volna állni. Mit ronthattam el?
Más is járt már így? Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple asztali gépek
- Nyomtató topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest