Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eep 101
csendes tag
Kedves dereal, és mindenki! Egy alkalommal olvastam valahol
, hogy pénzért megrendelésre nem dolgoztok, de esetleg adományt elfogadtok...Nos én szívesen küldenék, és biztatnék másokat is, mert időt-fáradságot nem kímélve, mindannyiunk nagy örömére és megelégedettségére nagyon szuper munkát végeztek, és gondolom még nincs vége......!?!? Az utóbbi napokban kicsit bele ástam magam a fejlesztésbe, csak kíváncsiságból (Developers) és hát mondhatom, nem semmi...! Szóval hogy működik ez, hová és hogyan lehet utalni ?? Én szívesen küldenék, talán mások is követnének hogy a magunk módján segítsünk...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, hogy pénzért megrendelésre nem dolgoztok, de esetleg adományt elfogadtok...Nos én szívesen küldenék, és biztatnék másokat is, mert időt-fáradságot nem kímélve, mindannyiunk nagy örömére és megelégedettségére nagyon szuper munkát végeztek, és gondolom még nincs vége......!?!? Az utóbbi napokban kicsit bele ástam magam a fejlesztésbe, csak kíváncsiságból (Developers) és hát mondhatom, nem semmi...! Szóval hogy működik ez, hová és hogyan lehet utalni ?? Én szívesen küldenék, talán mások is követnének hogy a magunk módján segítsünk...!