- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
Egyébként biztosan vannak akiknek az érzékenység állítás megfelelt amíg működött, bizonyára nemsokára megint működik majd. Nekem viszont nem. Ugyanis az az érzékenység görbe, amit állítani lehetett, a holtmező után indulva valóban ellaposodott, de azután meredeken hirtelen felszökött egy ponttól kezdve. Ez azt eredményezte pl. az aileron esetében, hogy kis mozdulatokkal ugyan lehetett a billegést tartani, de ha egy kicsit is túlhúztam ezen a ponton, a gép vészesen oldalra billent és kezelhetetlen lett. Szerencsére találtam megoldást rá, hogy az általam használt néhány gépet egyesével ugyan, de megfelelően átkonfiguráltam és ez tényleg jól működik nálam. Amit nekem állítani kell, az az aileron 30-40% minusz és az elevator trim 20% minusz érzékenység, de ez utóbbi, csak hab a tortán.
Ez így néz ki a gyakorlatban:
flight_model.cfg
[FLIGHT_TUNING]
...................................
aileron_effectiveness = 0.7 ;1 (az eredeti érték itt tehát 1)
......................................
elevator_trim_effectiveness = 0.8 ;1
A pontosvessző a megjegyzést jelöli, tehát benne hagyom az eredeti értéket is a pontosvessző után, így követhető a változtatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest