Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 245 wattos GaN asztali töltő, behúzható USB-C kábelekkel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Kbhont
üzenetére
Lehet, de amíg nem tudom, hogy mennyire fog érdekelni, és kipróbálni szeretném, addig nem fogom.
De tudom, hogy ez nézőpont kérdése. Rengeteg progit megvettem amit használok, és jó, sőt még olyat is, ami megy, csak néha reklámot teszki, mert nagyon jó, használom, és megérdemli a fejlesztő. Jelenleg a repszimnél a béka feneke alatt vagyok kettővel, és lehet ott is maradok, bár sok segítséget kaptam innen, amit ezúton is köszönök!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De tudom, hogy ez nézőpont kérdése. Rengeteg progit megvettem amit használok, és jó, sőt még olyat is, ami megy, csak néha reklámot teszki, mert nagyon jó, használom, és megérdemli a fejlesztő. Jelenleg a repszimnél a béka feneke alatt vagyok kettővel, és lehet ott is maradok, bár sok segítséget kaptam innen, amit ezúton is köszönök!!!