Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Én megint inaktív listára tettem magam IVAO-n köszönhetően az időhiánynak
, de egyszer tényleg repülhetnénk egy közös utat. Vajon a 2006-os VATSIM-es accom még aktív? 
A webeye helyett nem is olyan régen még az IVAE-t használták, marha jó dedikált program volt, nagyon szerettem, ráadásul egy erdélyi srác Kósa Gergely fejlesztette, aki korábban a magyar divízió vezetője volt.
#11548) Korcsii: Van [hasonló], de account nélkül szerintem nem fogsz látni semmit.
Más: Szavazásra bocsátanék egy kérdést. Végre bedigitalizáltam a 2010 év végi ferihegyi szimulátor látogatást, még Mini DV-re rögzítettük az anyagot (nem röhög). Gondoltam megszerkesztem és feldobom Tube-ra. Eredeti hanggal vagy zenével érdekli jobban a kedves tagságot?
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de egyszer tényleg repülhetnénk egy közös utat. Vajon a 2006-os VATSIM-es accom még aktív?