Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
A képről már lemondtam.
Rákerestem a srácra név alapján, de miután kidobott egy rakat különböző találatot, így inkább hagytam. Na majd lehet próbálkozok majd még... vagy repülök még egy kört, mert tényleg jó volt, össze is jött elég korrekten.
Csak mondjuk a gázkarral erősen szenvedtem, mert kicsit bugos, ezért is tűnt el az instant replay, mert betaxizás végén elszabadult a gép, aztán csak a hajtóművek leállításával tudtam megállítani (valamelyik hegy gyomrában - a látható felszín alatt volt még egy). Aztán teleportáltam vissza az állóhelyre, csak ha menüből rakom vissza a gépet, akkor nullázza a replay-t... na most már ezt is tudom. 
Ma-holnap Tahiti X körutazás, aztán hoppingolok tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rákerestem a srácra név alapján, de miután kidobott egy rakat különböző találatot, így inkább hagytam. Na majd lehet próbálkozok majd még... vagy repülök még egy kört, mert tényleg jó volt, össze is jött elég korrekten.
Csak mondjuk a gázkarral erősen szenvedtem, mert kicsit bugos, ezért is tűnt el az instant replay, mert betaxizás végén elszabadult a gép, aztán csak a hajtóművek leállításával tudtam megállítani (valamelyik hegy gyomrában - a látható felszín alatt volt még egy). Aztán teleportáltam vissza az állóhelyre, csak ha menüből rakom vissza a gépet, akkor nullázza a replay-t... na most már ezt is tudom.