Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

Egy érdekes kérdés forog itt bennem egy pár napja. Van a mostani Core i7-em ugye 4.0-ára húzva, mellé a tri-channel RAM hasonlóan szép órajellel + egy igen combos VGA-m (szerintem). Gondolkozom, hogy a fiamnak ezt átlövöm és veszek egy komplett új belsőt, csak i7-3930k-val, ami 6 mag plusz úgy hallottam a 4,5 Ghz sima ügy + mellé egy quad-channel ramot 4x4 gigával. VGA maradna.

Az ok legfőképpen az, hogy add-on repülőtereknél mondjuk elég nagy terhelésnél (VC-ben repülve, grafika erősen felhúzva) karcolom a 20 FPS-t, néha bizony már kicsit laggol, azaz 10-15 közé lemegy. Leszállással azért nincs gondom, a 20 nagyjából megvan, de ezt én igen alacsonynak tartom, jobban örülnék ha 30 lenne az a 20. Mondjuk minimumban. Elérhető ez az "álom" ebben a sz@r játékban szerintetek ha még rákölt az ember 3 kilót, vagy tök felesleges, mert egyszerűen valahol mindig szenvedés lesz az FPS vadászat? Hangsúlyozom, nem térek át FSX-ről vissza FS9-re meg ilyenek, ilyenben nem kérek okos tanácsokat, hanem FSX felhasználóktól kérdem, hogy sikerült valakinek KOMOLY FPS eredményeket elérni már mély pénztárcába való nyúlással?

Jorus:Tényleg, ez biztos? Tehát ha nem adok meg, vagy a legmagasabbat adom meg, akkor bárhova felhúzom a gépet akár 100% súllyal? Tény és való, hogy megadom CI-t, de én azt hittem, hogy ő a súlyt is nézi...

Új hozzászólás Aktív témák