Hirdetés
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Egy érdekes kérdés forog itt bennem egy pár napja. Van a mostani Core i7-em ugye 4.0-ára húzva, mellé a tri-channel RAM hasonlóan szép órajellel + egy igen combos VGA-m (szerintem). Gondolkozom, hogy a fiamnak ezt átlövöm és veszek egy komplett új belsőt, csak i7-3930k-val, ami 6 mag plusz úgy hallottam a 4,5 Ghz sima ügy + mellé egy quad-channel ramot 4x4 gigával. VGA maradna.
Az ok legfőképpen az, hogy add-on repülőtereknél mondjuk elég nagy terhelésnél (VC-ben repülve, grafika erősen felhúzva) karcolom a 20 FPS-t, néha bizony már kicsit laggol, azaz 10-15 közé lemegy. Leszállással azért nincs gondom, a 20 nagyjából megvan, de ezt én igen alacsonynak tartom, jobban örülnék ha 30 lenne az a 20. Mondjuk minimumban. Elérhető ez az "álom" ebben a sz@r játékban szerintetek ha még rákölt az ember 3 kilót, vagy tök felesleges, mert egyszerűen valahol mindig szenvedés lesz az FPS vadászat? Hangsúlyozom, nem térek át FSX-ről vissza FS9-re meg ilyenek, ilyenben nem kérek okos tanácsokat, hanem FSX felhasználóktól kérdem, hogy sikerült valakinek KOMOLY FPS eredményeket elérni már mély pénztárcába való nyúlással?
Jorus:Tényleg, ez biztos? Tehát ha nem adok meg, vagy a legmagasabbat adom meg, akkor bárhova felhúzom a gépet akár 100% súllyal? Tény és való, hogy megadom CI-t, de én azt hittem, hogy ő a súlyt is nézi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bittorrent topik
- Androidos tablet topic
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Arc Raiders
- Robotporszívók
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest