- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
Nem indul
Amikor elínditom kapok egy hiba üzit miszerint nem talál valami d3dx9_30.dll
Lehet hogy azért van mert vista rc1-em van(dx10)?
[Szerkesztve] -
Snypie
csendes tag
Sziasztok!
Gondom van a játékkal. Remélem tudtok segíteni. Ha elindítok egy versenyt, legyen az akármelyik, a képernyőm tiszta fehér. Mit kell beállítanom, h megjelenjen a pálya? DirectX 9.c fel van telepítve. A videókártyám Geforce4 MX 440 128 Mb.
Előre is köszönöm! -
DigitXT
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
példás igyekezet egy low-budget játék esetében
Valóban, de azért ne felejtsük el, hogy valójában NEM low-budget játék, csak Mo-n az EVM olcsón forgalmazza (külföldön normál árban, átszámítva 8K körül kapható).
-
tikhunter
tag
Nekem ilyen fekete képernyős bug om eddig még nem volt inkább olyanokat szokott csinálni ,hogy a verseny alatt a kocsimnak nincs semmi hangja csak úgy suhan az úton.
-
DigitXT
félisten
válasz
Remington
üzenetére
Hát jelen esetben Raptussal értek egyet: uis normál végigjátszás alatt semmi gáz nem volt vele, ami viszont pl. nem mondható el az NFS:MW-ről, aminél tipikus volt, hogy egy fél órás üldőzési ''küldetés'' során nagyon közel a célhoz dobott ki a desktopra vmi debug error-ral!
Ja és az egy picit többe került, ha jól emléxem majd' 12K volt...
Ráadásul EA-ék ezt a debug errort soha NEM javították/javítják már ki, hanem közölték, hogy ''jól van gyerekek, ne aggódjatok, a következő játékunkban majd nem követjük el ezt a hibát, de ''nyugi'': ehhez NEM lesz több patch''. Gáz.
Amúgy alapból abban is sz*r volt az online rész, azon legalább javítottak peccsel.
A netes részt a FlatOut2-ben is patchelték, nem?
-
Raptus
tag
válasz
Remington
üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy vitatkozzam, de a játék akkor is stabil. Spec a netes részét nem ismerem, de végignyomtam úgy az egészet, hogy egyszer sem fagyott le, dobott ki, vagy röccent meg. Tudok ellenpéldát az ilyenre 5x ennyi pénzért. Nem az a típus, amihez reszkető térdekkel várom a tapaszt, hogy végre játszhatóvá váljék. Ennyit értek stabilitás alatt. Persze vannak űberbrutálstabil gámák is, és meglehet ez nem az, de budget kategóriában messze a legjobb. Másrészt legalább nem olyan mint a checkpoint-os játékok, amik kihajítanak fél óra után és kezdheted megint újra.
-
-
Raptus
tag
Én is végignyomtam, de nekem nem fagyott egyszer sem, sehol. Ellenben voltak olyan gondjaim 4x 5x, hogy amikor indulnia kellett a versenynek, akkor tök fekete képernyőn csak a feliratok voltak (ford.szám mérő, helyezés, körök száma, stb.) De ez is megoldódott, amikor kiléptem a főmenübe és megint elindítottam a versenyt. Amúgy sztem nagyon stabil, bárki pldát vehetne róla.
-
Remington
őstag
a kurva annyát ennek a szarnak, nagy nehezen megszerzem a vezetést erre nem kilép?

-
tikhunter
tag
Itt találsz patch et :[link]
De ez még csak beta patch!
Sok aprób hibát javítottak és ami a legfontosabb a multiban már lehet chat elni a többi európai játékossal. Ennek csak 1 hátulütője van, hogy csak olyanokkal tudsz majd játszani akik szintén felrakták a patch et.És hát nem vagyunk vmi sokan szal nincs vmi sok host. -
R.Carlos
tag
Sziasztok!
Vki nyomna egy linket a patch-ről?
Mit javít a patch a játékban?
Egyébként nekem is nagyon bejön a game.Az 1-el nagyon sokat nyomultam.
-
Djuree
félisten
Jó ez a game?
Meg lehet venni 1000 valamennyiért a Tescoba meg a CDgalaxisnál.
Megéri

-
Remington
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
1.1? nincsen fennt...még mindig csak béta van?
-
Volken
tag
Es ez teljesen veletlen egyik almos meccs utan
.
[link] -
Remington
őstag
nektek nem fagy le multinál ? ha a keresésnél derby-re állítom akkor megy ha viszont race.-re, stunt-ra vagy any-re akkor a ''A FlatOu 2.exe hibát észlelt ezért leáll''

Miért ?? -
parandroid
félisten
Warez hozzászólások törölve.
p -
dokar
addikt
legjobb game

durván odaver az NFSMW-nek élményben
multiban a roncsderby a kedvencem
-
zolynet
veterán
Sziasztok,
Az első része nekem is bejött a játéknak, nagyon kerestem egy amolyan DestructionDerby típusú játékot. Az első részét bill-el nyomtam. Ma kipróbálom kormányossal a 2 részt.
Apropó Ti mivel forgatjátok keresztbe a verdát, bill v kormány? Ill kinek meik jött be?
Majd beszámolok h hogy tetszett, de sztem fog. Miután már vagy fél éve nem játszottam
-
XmogX
tag
Este 6-tól (18:00) Tournament, 12 pálya. Akinek van kedve jöjjön.
-
tikhunter
tag
Kicsit eltűntem mostanában de azért vagyok! Én is a patch el nyomom sok változás nincs a patch nélkülihez képest leszámítva a chat et ami elég jó dolog.
-
jrpryv
tag
Sziasztok! Van valakinek ötlete mitől szaggathat bizonyos pályáknál a játék?
Az fps nem esik le (fraps-al mérve), csak szimplán be-beszaggat, de úgy, hogy gyakorlatialg alig játszható. SWAP nemigen lehet, mert sokadjára arratévedve is ugyanúgy szaggat. Már raktam új driver-t, töredezettségmentesítés is megvolt, meg mindenféle takarítás. -
parandroid
félisten
Takarítottam. Többet nem szeretnék.
p -
DigitXT
félisten
Emberek, ne offoljátok szét a topikot, tessék a FlatOutról beszélgetni.
Egyik éjjel pl. megnéztem (volna) az online részt, de nem talált egy szervert sem: ez normális?
-
parandroid
félisten
válasz
littleNorbi
üzenetére
1. Elolvasod (újra) az Alapelveket.
2. Megveszed eredetiben egy kétfős mozizás áráért. Ennyit megér.
Warezt pedig ezena fórumon semmilyen formában nem szeretnénk látni, lásd még 1. pont.
p -
hitman,
őstag
válasz
Templomegere
üzenetére
Ja bocsi elbambúltam...
Örülök,hogy jó minden!
-
hitman,
őstag
válasz
Templomegere
üzenetére
Legalább mi AMD-ek tartsunk össze!
És írj,hogy működik e! -
hitman,
őstag
válasz
Templomegere
üzenetére
Itt is van!
[link] -
hitman,
őstag
válasz
Templomegere
üzenetére
Vegyél egy jobb gépet!

Amúgy meg a két magos proci miatt csinálja a fagyást.
Szedni kell az AMD oldaláról egy proci drivert és fel kell telepiteni! -
Raptus
tag
válasz
Templomegere
üzenetére
Sztem első körben a szokásost: grafkártya driver. Egyébként itt jegyezném meg, hogy volt már arra is példa, amikor a régebbi drivert kellett visszaraknom, mert az adott játék a legújabbat nem szerette (csak az az egy játék, a többinek nem volt gondja vele).
-
Templomegere
senior tag
Hali !
4400+ , 7950GX2 . A game indítás után 1-2 percel megáll, zene megy tovább , ctrl+alt+del-el ki tudok lépni. De ennyi a játékélményem !
Valakinek esetleg ötlet?
Prime 24h stabill , 3d tesztek is napokig futkorásznak !
help me !!!! -
Bencus88
nagyúr
válasz
littleNorbi
üzenetére
Na ezt nem kellett volna ide beraknod.Le fognak cseszni a modik

-
sghc_toma
senior tag
válasz
littleNorbi
üzenetére
privi ment, itt nem warezolunk

-
littleNorbi
aktív tag
Hogy tudom elindítani a játék telepítését? Ilyen formában van meg.
-
Raptus
tag
Szombaton azt mondtam, hogy szerintem visszalépés az előző részhez képest. Ezt a véleményemet most is tartom, DEEEE... ha figyelembe veszem, hogy a játék ára 1990 HUF, akkor eszembe jut egy kellemetlen élményem a nem is olyan régmúltból. Amikor voltam olyan barom, hogy megvettem a DRIV3R-t (Driver 3, bár ezt gondolom nem kell leírnom
). Nagyon vártam, nem olvastam el a teszteket, hanem rohan bolt, fizet kassza, feltelepít gépre, sír bokáig...10.990-ért mit kaptunk, csapnivaló grafikát, idegtépő játékmenetet (mentések hiánya), hányadék TPS részt. Nos a két játék ára és értéke között fordított arányosság van. Le a kalappal a Flatout 2 fejlesztői előtt. Megint nagyot domborítottak és nem 10k forintért. Pengeéles grafika kiválóan működő grafikus motorral. hangulatos játékmenet, élvezetes versenyszámok. GRATULA! Így is lehet. -
DigitXT
félisten
keresek patcsht
Linkelték a topikban is.
sztem igy automata váltoval nem az igazi..(szokatlan is)
A legelején (augusztus) én is azt kerestem, hogy bazz, hol lehet manuálisat választani, de aztán megszoktam, hogy nem kell azzal törődni: ez nem ''sima'' autós játék.
(Szerk: pontosabban azt néztem, hogy hol lehet bekonfigurálni a váltásra szolgáló gombokat, de rá kellett jönnöm, hogy még ez a lehetőség sincs meg, úgyhogy itt csak automatán lehet(ett) karikázni ... most szeptemberig.
)
automata váltoval jáccani autos gamét a 10éveseknek valo
Én erre azt mondom, hogy nem minden játékban olyan király dolog a manuál...
Bár eddig egy új játék kipróbálása (egy-két verseny) után szinte mindig átkapcsoltam manuálra, de pl. az Insane esetében (ami szintén nem a ''sima'' autós játék kategória) anno végig automatán játszottam, aztán most, hogy 2 év után megint végignyomtam, már manuálon (gamepaddel): így is jó, sőt, könnyebben vittem ki.
Szerintem a FlatOut2-nél is kb. így leszek: most végignyomtam automatán, aztán lehet, hogy ha két év múlva megint előveszem, akkor természetes lesz az a manuál...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
A patchelt verzióban a game controllers résznél találod.
A controller settingsben meg (immáron) lehet hozzárendelni megfelelő gombokat. Érdekesség viszont, hogy derby módban nem mutatja a fordulatszámmérőt, sem az aktuális sebesség-fokozatot, úgyhogy gyorsan vissza is raktam manuálra, mert így ''érdekes'' váltani. Verseny módba mondjuk oké lenne (kijelzés rendben), de tkp. nem vált olyan rosszul az automata (szerintem kihuzatja rendesen a fokozatokat, lehet, hogy ezt is csak a patch miatt
) + megszoktam már, hogy csak nyomni kell padlóig...
Mod: egyébként a padlóig csak képletesen értendő, uis. gamepaddel játszom.
[Szerkesztve] -
cor
őstag
hol van ebben a manualis válto?

-
DigitXT
félisten
Üdv mindenkinek!
Tegap fullra kivittem a játékot - minden 1st, és maradt vagy 450K-m, pedig minden kategóriában két full tuning autóval nyomtam -, és vártam a nagy csodát (bónusz kamion?
), de nem történt semmi.
Aztán ma keresgéltem, hogy csak cheat kódokkal lehet előszedni ezeket a ''bónusz'' járgányokat: most már mind megvan (bár így már nem érzem vmi nagy ''jutalomnak'', vmint a kupák megnyerése által kapott kis ''videó'' sem volt egy katarktikus élmény
), kivéve a fagylaltos kocsi (RAIDERS?), és milyen kamionról beszéltetek?
Ettől függetlenül nagyon bejött a játék, hangulatos, jó versenyek voltak.
Gondolom multiban sem lehet rossz, látom, ma estére is megy a szervezés: nem leszek itthon, de majd vmikor biztos tudok csatlakozni egy-két karikára (meg derbyre
).
De a kamion (?) még mindig nagyon érdekel, akár single-ben is.
-
tikhunter
tag
Ma este(8:00) csinálok host ot Tikhunph néven (patchelt et) Azt ha vmi kis német gyerek belép majd jól lehordjuk a chat en

-
tikhunter
tag
Kipróbáltam 1280x1024 be más aspect ratio val is semmi változás már a post processinget is ki be kapcsoltam(végre már tudom hogy mire jó anélkül elég ocsmányan néz ki a nap effect).Most még leszedem a 91.47 es drivert (nem mintha quadro sli t használnék) azt meglátjuk mi lessz. Nálatok eggyáltalán nem csinálja ezt?Nem mintha akkora érvágás lenne csak kicsit zavarja a szememet.
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Persze legujjab van fent forumon írták még hogy a felbontással kéne bajlódni kicsit majd kipróbálom.
-
tikhunter
tag
Patcheltem én is a chat része jó viszont a távoli autóknak még mindíg nincs kereke!
-
NorDezs
senior tag
Tegnap este én is a patchelt verzióval nyomtam, és a multi rész tényleg stabilabb, nem dobált ki egyszer sem, illetve mostmár lehet beszélgetni , akár még versenyzés közben is. Ami még hasznos újítás, hogyha belépsz egy olyan szobába, ahol már folyik a verseny, akkor kiírja, hogy éppen hányadik körben tartanak, tehát ki tudod számolni, hogy kb. mennyi időt kell még várnod. Illetve mostmár választható a menüben a manuális váltó is.
-
tikhunter
tag
Akkor érdemes felrakni a béta patch et!(ezek szerint)
Aki meg nem képes erre kiadni a 2000 HUF ot arról meg megvan a véleményem.(Angoloknál pl átszámítva kb 7000 forint lenne) -
Fél nap teszt után elmondhatom,stabilabb az online rész,chat...az igaz,hogy csak a azonos verziószámúakkal lehet nyomulni,de rövidesen ők lesznek többen.Aki még mindig nem volt képes megvenni, az nem fog egy darabig játszani,az újraaktivált védelem miatt.
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nincs nekem időm gyakorolni...
Örültem, hogy a derby részt végig tudtam játszani.
Betonozás? Nem gondoltál arra, hogy nálatok legyen a LAN-party? Ennyi férfiember igazán nagy segítség ilyenkor.
-
tikhunter
tag
Én sem!
Még nem updateltem per pill csinálok egy host ot! TikHUNph néven,mert már elegem van az igénytelen host ot készítő emberekből!
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Hmm eléggé megcsappant a host ok száma lehet hogy sokan update eltek? Meglátjuk este mi lessz a helyzet azt majd döntök.
-
tikhunter
tag
Azt olvastam erről a patch ről hogyha felteszem akkor csak az azonos verziószámú játékkal rendelkezőkkel tudok majd játszani.Úgyhogy én inkább megvárom a rendes globális patch et.
Este mikor toljuk ki legyen a host? -
tikhunter
tag
Még egy dolog.
Nálam minden grafikai beállítás max on van!De ha elindítok egy roncsderby(versenynél is) t akkor pl amikor elindulok a távoli autóknak nem látszik a kerekük csak maga a kaszni.Ha közelebb ér akkor már látszik a kerék is pedig a view distance full ra van csavarva.Elméletileg írták ennek a beta petch nek a Faq jában hogy növelték a ''dynamic objetcs'' nek a látótávolságát szal lehet ezt is kijavították.
Este multi mindenképpen! Multkor összefutottam Ghost(ph) al el is vertük az egész mezőnyt
[Szerkesztve] -
NorDezs
senior tag
Estére valaki jön multizni?
-
tikhunter
tag
Az hogy a kerék átmegy a sárvédőn az tényleg elég nagy bug igazán lekarcolhatná az alját egy-egy ugrató után talán még jól is nézne ki ilyenkor egy nagyobb szikraeső.
Nagyon szép dolgokat írnak ebbe a Beta patch be,hogy mit javítottak de mikor jön ki a rendes verzio ebből a patch böl?
Aki felrakta már ezt a beta patch et írhatna róla, hogy mik a tapasztalatok. -
Raptus
tag
Nah végre ma reggel én is eljutottam odáig, hogy dupla klikk a Flatout 2 ikonra. Eddigi tapasztalataim alapján a véleményem a következő. (Ha kiváncsiak vagytok rá, ha nem
) Szal a grafika vitathatatlanul fejlődött, de a fizika és az irányítás...hát nem is tudom. Persze nem mondok véleményt, mert biztos van akinek ez az arcade-os irányítás jobban bejön. Nekem azért tetszett az első részben, hogy néha kellett ellenkormányozni is.
A haladással kapcsolatban: már sokan leírtátok előttem, és most magam is tapasztaltam, hogy ami nem statikus dolog, az nem akadály. Az előző részben rámentem egy hordóra és rossz esetben felborultam, itt meg mint egy tank, csak brrrrrrr és menni előre, tarolni mindent.
Platós járművel közlekedve a hátsó tengely a bukkanóknál átjön a platón... visszajátszásban a kerekek átmennek a lökhárítón.
Összegezve: jó játék, el is leszek vele amíg ki nem játszom, de szerintem visszalépés. -
tikhunter
tag
Próbáltam én is úgy csak az nagyobb precizitást igényel sztem.De tény ha az elsőt eltalálod a piros csíknál akkor vszínüleg tarolás lessz belőle.
-
tikhunter
tag
Nagyon eltüntetek fórumozók! Aki aktív ph s írhatna ide pár hasznos dolgot! Addig is megosztanám veletek a Bowlingozásnál szerzett tapasztalataimat.:
A tarolás technikája:
Indulj neki a kocsival a lejtőnek ne törődj semmivel még a nagy golyókkal se, ha eltrafálod akkos se lök rajtad vmi nagyot.
A kilövési zónában lődd ki a muksódat 25-30 fokos szögben.
A levegőben irányítsd,lassíts úgy hogy kicsivel a bábuk elött érjen földet(fehér csíkok) amikor földet ér nyomj CTR lt hogy pattanjon még eggyet a csávó azt trafáld telibe ezzel a középső bábút!
Ezzel a technikával eddig max 181 pontot értem el(egy menetben 4 tarolás)
Sok sikert mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 5070 12Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M / 16GB RAM - 3600MHz / 1TB SSD / 600W
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor elínditom kapok egy hiba üzit miszerint nem talál valami d3dx9_30.dll

Ja és az egy picit többe került, ha jól emléxem majd' 12K volt...
A netes részt a FlatOut2-ben is patchelték, nem?
netes játéknál is rendszertelenül kifagy+az általad is említett bug
És az is a VGA túlmelegedése miatt lehetett.

És akik itt szoktak online nyomulni, már a peccselttel nyomják?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár eddig egy új játék kipróbálása (egy-két verseny) után szinte mindig átkapcsoltam manuálra, de pl. az Insane esetében (ami szintén nem a ''sima'' autós játék kategória) anno végig automatán játszottam, aztán most, hogy 2 év után megint végignyomtam, már manuálon (gamepaddel): így is jó, sőt, könnyebben vittem ki.