- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Kikerülöd a bolyákat baszán és amikor a végéhez érsz egyenesbe rakod a kocsit, hogy csak a gázt keljen nyomatni és középen nyomatod a kocsid ahogy a végére érsz 60-65 fokosan fellövöd amikor fent van jó magasba Ctrl-al nyomatsz rajta még egyet kicsit jobban megdobja és már benne is vagy.Sokat kell gyakorolni és menni fog meglátod.
-
tikhunter
tag
Ugye hogy rá lehet jönni csak egy kis időt kell rá szakítani(kb egy óra)181 m t csinált már vki ha igen akkor hogy?
-
Bencus88
nagyúr
És éljeeeeeen megvan a High Jumpban is az első hely 157.98-al rájöttem hogyan kell mert eddig a legjobb csak 130 felett volt egy picivel.
-
hitman,
őstag
Végigvittem!!!!!!

Csak a stadionos hülyeségeket hagytam ki Darts,foci,........ -
tikhunter
tag
Ha végzek a munkával 8 ig akkor megpróbálok menni.
Mostanában próbálkoztam a high jump al.Ki milyen technikával lövi ki?
Én a 3. ilyen nagy doboznál elkezdem nyomni a lunch gombot azt olyan 62-68 fok körül lövöm ki.Ezzel a technikával eddig a legjobb eredmény 171 m volt de általában inkább 164 m ek jönnek ki.
Amit megszólnék még ebben a játékban az a Tuning része,nekem sokkal jobban tetszett az első részben hogy egy szakadt garázsban a polcokról veszed le az alkatrészeket (amit ténylegesen látsz is ,hogy ez egy gagyibb illetve egy csili-vili darab) nem pedig egy ikont nyomogatsz és húh de jó hogy most 2mm el nagyobb a streng csík.
Na kb ennyi este próbálok majd lenni!
[Szerkesztve] -
xlaci
senior tag
Nagyon jó ez a játék!!!!!!!!

Ajánlom mindenkinek aki szereti az autóversenyes játékokat! -
Bencus88
nagyúr
Derby 100%-os.
Már vettem is egy új kocsit az új terepre. -
hitman,
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A fél gázt úgy értem,hogy csak néha nyomom meg a gázadás gombot és egy csomószór csak gurulok!
Nekem is kapar az indulásnál de nem pörög meg ha nem nyúlok a kormányhoz.... -
parandroid
félisten
Billentyűzettel hogyan mész félgázzal?
Igazából nem is a menéssel van a gond, az még menne nekem is, hanem az elindulással, különösen murván (az is egészen jól le van modellezve). Megnyomod a gázadás gombot, és elkezd körbe forogni az autó... Éljen.
Azért egy hátsókerekes valódi autót nem négy gombbal irányítasz, amik digitális állásban vagy le vannak nyomva vagy nem, ezt azért illett volna figyelembe venni.
Nem kezelhetetlen így sem, de legalábbis bosszantó.
Ezért nem játszok amúgy F1 szimulátorokat sem, segítségek bekapcsolásával nincs értelme, anélkül meg el sem tudok indulni, csak pörgök körbe. Egy kormány és pedál szett pedig nekem azért túlzás lenne.
p -
hitman,
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem nincs igazatok!
Jól megvan csinálva a hátsókerekes kocsik mozgása és irányitása.
Én a Road King-el fél gázon megyek és nyerek,az a lényeg,hogy ésszel kell vezetni a hátsókerekes kocsikat.
Pl a kanyar előtt lassitok és a kanyart csak gázzal veszem be a kormányhoz meg alig nyúlok.
Úgyhogy a játék király!
Olyan mint a valóság.
Nekünk BMW van és ha tél van vagy csúszik az út ugyan azt csinálja mint a játékban a kocsik!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Teljesen igazad van.Én is amikor mondom a derbyn jól belemegyek a csávóba tettem egy kört és 3-an belémszáltak

-
parandroid
félisten
válasz
Bencus88
üzenetére
Igen, kicsit lehet eltúloztáka hátsókerékhajtás ''szimulációját'' a fiúk. Még csak neten próbáltam a hátsókerekes autókat, de tuti szívás. Derbyben meg pláne. Egy gyors starttal oldalba tudnál kapni valakit, erre az autó nem előre megy, hanem körbe. Bosszantó.
Persze az is igaz, hogy aki ilyen reális irányíthatóságra vágyik, az vegyen kormányt, ott analóg módon lehet tolni a gázt a pedállal, és akkor nem padlógázas indulás van mindig, ahol persze hogy elfarol. Na de könyörgöm, ez egy arcade roncsderby...
p -
hitman,
őstag
Hűűűűű megvettem a Road King kocsit és nagyon zsír!
Ha földúton megyek akkor sose megy a kocsi egyenesen hanem mindig rakja a seggét de szinte mindig nyerek.... -
cortez25
senior tag
-
Bencus88
nagyúr
Már a Level 3 következik mindenhol 1 helyezés kizárólag a high jump ott csak 3-ik vagyok.Ma 2-ra vittem át a bowlingot de nagyon magasan nyertem jó ez a játék.
-
cortez25
senior tag
hol lehet állítani, hogy ne automatán váltson a kocsi?
-
_stick_
őstag
Helló!
Van egy kis gondom a játékkal. Akármilyen módban, kb 10 perc után újraindítja a gépet.
Volt már erre precedens más játéknál is, de MAX egy évbe 2szer.
Semmi sincs tunningolva...
Várom az ötleteket, előre is THX! -
Boglya
senior tag
Egyre jobban tetszik a gém: szép graf, rombolható terep és jó hangulat (főleg a destruction derby-szerű törj-zúzz
). -
tikhunter
tag
Este csapjunk vmi multis mókát gyertek minnél többen!
-
parandroid
félisten
Nekem kilépésnél általában a játékot is zárja, de nem jellemző. Egyébként a kapcsolatnak is lehet valami köze a dologhoz, mert más játékából sokkal sűrűbben kivág, ha én csinálok hostot, úgy még soha nem fagytam. Tegnap pl a 12 derby-s sorozatot egyszer végigjátszottam, meg egyszer még eljutottam a feléig, akkor kellett abbahagynom.
p -
Gh0sT
addikt
Csak nekem bugos a multi rész? Folyamatosan fagyok, disconnectelek, kilép a játék, stb...
Egyébként köszönöm az eddigi játékokat.
Ha néha-néha fent vagyok, akkor elvileg én is tudok játékot csinálni. A kapcsolatom szerintem alkalmas rá. -
Bencus88
nagyúr
Nagyon megy a game folyamatosan viszem át a pályákat.
-
NorDezs
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor jóccakát!

Holnap este 8 körül? -
NorDezs
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Gyorsan eltűntél

-
parandroid
félisten
Elindulok...
p -
tikhunter
tag
Azért dobott ki mert nekem is csak 512 es netem van az meg csak a miniumum és ha a világ másik feléről akarnak emberek kapcsolódni akkor ledob pár embert.
-
tikhunter
tag
Mi ez a nagy pangás máma? Vki csinál ma host ot?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Antialiasing
-
NorDezs
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Csinálsz hostot?
Mod. tikhunter megelőzött.
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Akkor vmit csinálok de csak 9 ig mert meg akarom nézni ezt az új sorozatot.
-
Lengyi
aktív tag
Sziasztok. Nekem is meglett ez a gyöngyszem csak egy problémám akad, mégpedig: játék felrak (már nem 1x) elindul hang minden megvan hallom, hogy kattogok a menüben csak kép nincs
Windows resi 2 napja volt tökéletesen megy, driver friss csak nemtom mi lehet a gond. Patch van e már? konfigom adataimnál de nem hiszem, hogy ő lesz a hibás 
Hopp megvan véletlen 2xxx x xy-on állt a felbontás
Nem törlöm a hsz-t, márcsak azért is, hogy kellemes mosolyt csaljak arcotokra 
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Volt tegnap Host! Ha van rá igény akkor csinálok ma is csak jelezzétek!
-
válasz
parandroid
üzenetére
4xAA-val is hasít?
-
ssolitude
őstag
Kell hozzá a GameSpy, vagy csak simán csatlakozik a nethez?
-
hitman,
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Már vártam a moderátort....
Amúgy rendben részemről ennyi! -
parandroid
félisten
Fejezzétek be a warez témát legyetek szívesek.
p -
NorDezs
senior tag
válasz
DANC∑R @ DnR
üzenetére
Azért nem találtad, mert neked az usa verzió van meg ők pedig eu verzióval nyomják, eddig ezért nem láttam őket én sem, na de majd ma este
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DANC∑R @ DnR
csendes tag
Az egeszbe aza legjobb h en 1 szot se emlitettem warezrol... milliomegannyi ut van meg ahhoz hogy hozzajuss 1 jatekhoz a neten!
Tegnap 19:55-töl 20:15ig refresheltem a servereket Flatout2be es nemtalaltam a tikhunph-t vagymit , szal nem is indult igaz ? -
hitman,
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ez olyan jó,hogy mindenki ellene van itt a ph-n meg még beszélni se lehet róla de mindenki csinálja közbe.
Remélem ezért nem kerülök bajba,hogy kimondtam az igazat....
-
pg012345
senior tag
hali akkor hogyan is tudok neten lanozni veletek? valaki leírhatná kösz!
-
parandroid
félisten
válasz
DANC∑R @ DnR
üzenetére
Például azért is, mert az alapelvek szerint ezen a fórumon semmilyen wareztevékenység nem támogatott, sőt, tiltott.
p -
tikhunter
tag
8 kor host indul TikHUNph néven sok verseny kb 3-4 derby!
-
tikhunter
tag
Pályákat tesztelek a nyolcórási tournament érdekében ezért az 5 órási hos t csúszik negyed 6 ra. 3 derbyt akarok beletenni a tournament be esetleg 4 et elég lessz?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
DANC∑R @ DnR
üzenetére
Nem kéne ezt itt híresztelni a warez dolgot.
-
DANC∑R @ DnR
csendes tag
Csao !
Nemtudom miert biztattok mindenkit arra h vegye meg amikor nekem is kaloz valtozat van meg es megis tudok multi-zni vele !
nah cu 5kor mindenki kikap derbybe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
Mit kell ezen még gyorsítani? Még az én évekkel ezelőtt elavult VGA-mmal is hasít 1440x900-as felbontáson.

horny: Nem kell semmit trükközni, egyszerűen ott van a game-k között. Vedd meg az Európai kiadást, ennyit mindenképpen megér.
Este nyolckor leszek, legyen sok derby, race-ben béna vagyok.
p -
tikhunter
tag
Állítsd a filtert any re vagy race re ill derby re mert néha azt is szoktunk nyomni többet nem tudok.. Ha ez se jön be kérdezd meg peterkeT mert ő meg szokott találni.
[Szerkesztve] -
A 6.8-as catalysttel vagy 15%-ot gyorsult nálam a gém.

-
tikhunter
tag
Ma két Host ot fogok índítani mindkettő TikHUNph néven fog futni! :
1. kezdés: du. 5
-kissebb versenyek sok roncsderby (csak busszal meg egyéb elborult járgányokkal is)
2. kezdés: du. 8
-egy jól összerakott Tournament lessz melybe elhintek itt ott egy-két derby t is.
Minden Ph s t szivesen látok! A tegnap esti ph sok már tudják hogy este 8 fele bizony elszabadul a pokol![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Ez a játék isten! Én nem adnám ilyen ocson! De tényleg szép és nincs nagy igénye! igy kell játékot csinálni!!
le a kalappal -
tikhunter
tag
Kész több derby ujjabb pályák.... ugyanazon a NÉVEN (TikHUNph)
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
Eddig nagyon állat volt kár hogy kifagyott a gépem.
Óhajod teljesülni fog! -
tikhunter
tag
Hopp pont a lényeget felejtettem el a host neve : TikHUNph
-
tikhunter
tag
Pontban 8 kor indítok egy host ot minden ph st sok szeretettel várok!
Tournament lessz vidéki és erdős pályákkal DERBY class autókkal.Minden 4. verseny roncsderby lessz! Remélem így mindenki igényeit kielégítjük.
[Szerkesztve] -
XmogX
tag
FlatOut 2 rulez!

-
t1
veterán
Hali!
Nagyon Cool a gém. A beállításokban minden fullon bekapcsolva minden ami lehet 1152*864ben 80 átlag fps. 512 rammal ugyan ez volt a helyzet.

-
ssolitude
őstag
Itt is olyan a multi, mint az egyesben, hogy az autó felett ott a player neve?
-
tikhunter
tag
Sürgős dolgom támadt ezért léptem le...
Ha lesz host akkor vmi konkrét időpontot írjunk ki úgy jobban ''rá lehet készülni''. -
parandroid
félisten
Mivel én csináltam a szervert, beállítottam olyan roncsderbit, ahol mindenki csak a buszt tudta választani.
Utána kipróbáltam ugyanezt a kis Chillivel, Kamionnal és a hátsókereke Oldy járgánnyal is. Utóbbi különösen vicces vot, ahogy mindenki próbálta egyenesben tartani elindulásnál a salakon. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a legviccesebb akkor is az volt, ahogy 8 iskolabusz gyepálja egymást.
p -
XmogX
tag
Hogy lehet busszal menni?

-
muxi-muxi
senior tag
Ezzel csapassatok egyet
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- ZIDOO médialejátszók
- Arch Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4TB Gen4x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

épp neked vadászom sz infót.. 

Windows resi 2 napja volt tökéletesen megy, driver friss csak nemtom mi lehet a gond. Patch van e már? konfigom adataimnál de nem hiszem, hogy ő lesz a hibás
Nem törlöm a hsz-t, márcsak azért is, hogy kellemes mosolyt csaljak arcotokra
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)