Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Billentyűzettel hogyan mész félgázzal?
Igazából nem is a menéssel van a gond, az még menne nekem is, hanem az elindulással, különösen murván (az is egészen jól le van modellezve). Megnyomod a gázadás gombot, és elkezd körbe forogni az autó... Éljen.
Azért egy hátsókerekes valódi autót nem négy gombbal irányítasz, amik digitális állásban vagy le vannak nyomva vagy nem, ezt azért illett volna figyelembe venni.
Nem kezelhetetlen így sem, de legalábbis bosszantó.
Ezért nem játszok amúgy F1 szimulátorokat sem, segítségek bekapcsolásával nincs értelme, anélkül meg el sem tudok indulni, csak pörgök körbe. Egy kormány és pedál szett pedig nekem azért túlzás lenne.
p -
Vincsó
aktív tag
[link]
A hivatalos fórumon találtam, olvasd el hátha segít sok dual core user-nek megoldotta a problémáját.
A multi fagyások sok embernél jelentkeznek..., még ebben a hónapban várható peccs
addíg ideglenes megoldás: a játék keresésnél adjatok meg pár paramétert és ha kevés(10- 15) játékot talál nagy valószínüséggel nem fagy ki..(nálam amúgy pár óra multi után nem volt hajlandó működni ... de így megy frankón)
Jah még valami: kamera mod [link] ami tartalmaz 6 kameraszöget
(vagyis ezt olvastam még nem próbáltam mert nem tudtam még regeli és csak úgy lehet leszedni) és még sok skin és egyéb nyalánkság a Flatout 2-höz 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hálám üldöz vedd már észre ! müködik frankón !