- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek: ma egy új 240GB A400-as SSD-re rághostoltam a win7 rendszerem ősrégi image mentését, hogy legyen egy szűz telepítésem (nincs win7 lemezem és bootlemezem se, mert a gépet telepített winnel kaptam vagy 7 éve, ezért a ghost fájlból visszaállítás) és el is indult a gép vele, felállt a win7. Kikapcsolás után vissza csatlakoztattam mellé a rég hdd-t, amin eddig futott a gép, viszont így meg lefagy induláskor fekete képernyővel és villogó kurzorral. Boot sorrend ssd, majd hdd. Gép kikapcs, lehúztam a régi vinyót, start, és az ssd-s win7 nem bír felállni helytelen leállás miatt. A hibajavítással körbe-körbe megy a gép, újraindul, vissza hibajavításhoz, míg az előbb kék halált nyomott be egy rakat szövegeléssel, hogy megsérült valami fájla, szóval totál elszállt, így újra kell ghostolni az egészet előről. Azért ez így nem valami jó ómen a jövőre nézve
Na de mii lehet a baj? Ez normális dolog, hogy a régi, win7 rendszert tartalamzó vinyót nem tudom az ssd mellett használni, hiába az ssd-ről akarok bootoltatni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest