- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem annyit nem ért a Pro, a Kingston-t meg 25 ezerért veszem, és 3 évnél tovább úgysem lesz meg. Ezt a Vertex 2 is csak azért volt nálam már 3 évesen mert egy haveromtól vettem át jó áron. Neked viszont ha hosszútávra tervezel egyértelműen az volt az egyik legjobb választás...
-
B-L-A-C-K
titán
MediaMarkt-ban van 23 ezer körül 120 GB-os Samsung Evo...
Engem amúgy az se lepne meg ha manipuláltan ment tönkre, érdekes ugyan az a típus szintre napra pontosan romlott el nekünk...
Így nekem is vennem kell majd. Pont vidéken vagyok és itt főt meg, úgyhogy nekem jövőre lesz már csak esedékes a vásárlás, és szerintem KINGSTON HyperX 3K veszek.
-
PAtr0n
addikt
Szinte biztosra vehető volt, hogy az, csak gondoltam megkérdezem.
"Szerencsére" már csődbe mentek, minden esetre a következő SSD-d legyen egy Samu, vagy egy Kingston
Bolt nemigen van ilyenkor nyitva, a webáruházak se tudom, hogy szállítanak, de azért lehet érdeklődni.youngboy:
Kicsit túllihegett téma, de 1-2 dolgot tényleg érdemes kikapcsolni, mert teljesen felesleges, és hosszú távon árt az SSD-nek: 1. Defrag teljesen fölösleges, nincs fizikai távolság az adatok között, hiába pakolgatná az algoritmus a fájlokat a "szektorokban". 2 Pre és Superfetch már más kérdés, elvileg nem jár túlzott írással, a programok gyorsabb betöltődését hívatott javítani azzal, hogy megpróbálja kikalkulálni, hogy az adott programnak még mire lesz szüksége (a memóriából). Akár bekapcsolva is maradhat. 3. Indexelés. Ez már írással jár, a windowson belüli keresést gyorsítja azzal, hogy a fájlokat jelölgeti. A kikapcsolása javallott.
4. - windows írási gyorsítótárhoz tartozó puffer ürítés tiltása. Nyilván ezzel is fölösleges írástól kíméled meg az SSD-t. Érdemes az ürítést kikapcsolni. 5 spare area terület kibővítése: Nemrégiben én is kérdeztem ugyanezt. Igazából ha elég helyet hagysz üresen az SSD-n, akkor nincs sok értelme. Ezzel tulajdonképpen, létrehozhatsz egy olyan "partíciót" az SSD-n amire nincs írási jogod, és az SSD fogja használni adatok pakolászására, az optimálisabb és hosszabb élettartamú működés érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest