- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
-
Doky586
félisten
válasz
maestro87 #12408 üzenetére
Szerintem kell az 1000MB. Már a HDD-ben is volt 8MB beépített cache, SSD-kben mégtöbb. azaz szinte csak a cache-t mérnéd..
Viszont az 5x újrafuttatás -szerintem- felesleges. Minek ennyire átlagolni. 1x futtatás is elég ha közben nem dolgoztatod torrentel/másolással a géped.
-
keke69
őstag
válasz
maestro87 #12354 üzenetére
Most egy hete,és a friss rendszerrel is így csinálja.A total commanderben is ha sok az ikon csak lassan rajzolja ki.
Ha odahúzod az egeret az ikonokra akkor éppen azt amin rajta van, azt kirajzolja nem?Nem kell odahúznom mert 2-3 másodperc és kirajzolja mindet.De anno mikor betöltött a win bejöttek az asztali ikonok és úgy is maradtak,most meg kifehéredik az összes és pár másodperc múlva rajzolja ki őket újra -
zeusz55
senior tag
válasz
maestro87 #12342 üzenetére
Szerintem boot racerrel mérj, az érték meg olyan szempontból mindegy hogy a más boot racerrel mért idejéhez tudsz viszonyítani! Nekem valós adatot közöl a racer stopperrel mérve és minden programot betöltve... ami gyakorlatilag egy avast meg még két ikon az óra mellett.
Itt az én régi SSDOKom Nekem 16 óra alatt irt annyit a gépem mint neked 2 nap alatt!
Viszont amit nem értek hogy a rendszer memóriádnak hova tünik a fele??????? (total ram usable)
-
M107
addikt
válasz
maestro87 #12340 üzenetére
Telepítsd fel az SSD Life progit pl, és amikor bedobja az asztalt kétszer katt rá s várj 10-11 mp és ok-zd le és nézd meg úgy a boot időd, addig a bootracer végig ér s nincsenek rá hatással a többi később elinduló programok.
Sata 2-n 22 mp de ha nem indítok el valami progit ami manuális indítás (megerősítést kér), akkor 55-75 mp felmehet a boot idő a sok kisebb program betöltődése miatt, ami ismét 10 mp teszi vissza a visszaszámlálót a bottracernél
-
zeusz55
senior tag
válasz
maestro87 #12314 üzenetére
Jó helyre tetted, a másik lehet lassabb és működhet szarabbul is esetenként. Az írásra ha visszaolvasol, esetleg rákeresel keresőbe sok találsz HSZeket kinek mennyit ir... kapcsold ki a kikapcsolandókat (fent a témaleírásnál megtalálod, hibernálás, stb amiket amúgy nem használnál, ezen kívül még a böngésződ írhat esetleg sokat az SSDre!) De találsz majd viszonyítási alapokat ha visszaolvasol hogy kinek mennyit ír!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest