- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyre többen próbálnak rá a Linuxokra, szerencsére én anno már a Win7-et untam meg nagyon, de a bő 10 év alatt tényleg sokat fejlődőtt a desktop Linux! Én nem játszom Linuxon, de a Kezdő Linuxos topikban sokak írják, hogy lassan szinte minden fut rajtuk, már olyan összevetéseket is olvastam, hogy x game jobb FPS-sel fut Linuxon, mint Winen(amit Te is írsz éppen)...ha elakadsz valamiben Linuxon és még nem néztél be, javallom a Kezdő Linuxos topikot, minden témában érdemes kérdezni és akik elég aktívak, azok játékban is otthon vannak.
Nekem is kicsit nyűgös ez, hogy Lutris és társai kellenek, de igazából aki már napi szintű feladatokkal elvan Linuxon, annak könnyedén megoldható a játékokhoz szükséges csomagok felrakása is.
Mondjuk nagyon nem mindegy, milyen disztrót rak fel az ember, sokszor a bőség zavara idegesítő tud lenni nagyon kezdők számára, de aki valamelyiket megismeri, nem nagyon akar visszaólálkodni Winre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Sandisk 1TB SD kártya
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest