Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Hello.
Vettem nemrég egy nagyobb SSD-t, az eredeti terv az volt, hogy átklónozom a pici rendszer SSD-t és a fentmaradó helyre telepítek olyan dolgokat, ahol számít a sebesség. Ez technikai okokból módosult, de nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy a jelenlegi alaplapomban (mert 1-2 hónapon belűl cserélni akarom) csak EGY NVMe foglalat van, a másik M.2 SATA, így kénytelen voltam venni egy PCIe-NVMe átalakítót. Persze nem figyeltem oda és kiderűlt, hogy az alaplapi PCIe ami szabad, az csak 2.x-es, így a sebesség felét ideiglenesen bukom.
Viszont ez most nem zavar. Ami zavar, hogy mióta a gépben van az átalakító, a 4-5 másodperces shut down vagy restart idő 3-4 perc
lett. Nyilván sima kikapcsolásnál annyira nem érdekel, de sokszor van olyan, mikor többször újra kell indítani a gépet, és olyankor nem vicces.
Van bárkinek tippje, tapasztalata mitől lehet ez és mivel lehet javítani?
A gépen egy rendszeresen frissítet W10 Pro van jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lett. Nyilván sima kikapcsolásnál annyira nem érdekel, de sokszor van olyan, mikor többször újra kell indítani a gépet, és olyankor nem vicces.
Pyttawrx