Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48182 üzenetére
Hát ha rossz, az már úgy is marad. Win7-el lett formázva és az is van feltéve. Sebességek is jók.
-
Bagira01
veterán
Kösz mindenkinek a segítséget. Utoljára kb 2 éve volt ssd-m(valami transcend) akkor még mindenki azt mondta, hogy óvni kell meg partícióeltolás(azzal sikerült valahogy egy 40Gb-os kingston-t kinyírni), lapozófájl ki és egyéb praktikák. Akkor nem aggódom, használom aztán úgyis észreveszem ha haldoklik
-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48176 üzenetére
Köszi szépen. Samsungokra ugye 3 év gari van. Ha a sok írás miatt megy tönkre egy ssd akkor is cserélik, vagy csak más jellegű hibákra van garancia?
-
Bagira01
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #48174 üzenetére
Akkor a lapozófájlt se kapcsoljam ki?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Kb 1 hónapja használok egy Samsung 830 64GB-os ssd-t a notimba. Hdd is van a gépbe. Most néztem, hogy már 170GB írt adat van a számláló szerint. Torrentezek is, de a torrent mappa a hdd-n van. Mi lehet a gubanc? -
Bagira01
veterán
Ma tettem be a notimba próbaképp a Samsung 830 64GB-os ssd-m. Ez az eredmény született:
Jó vagy rossz? -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Samsung 830 64GB-os ssd-t. Laptopba akarom beszerelni. Win 7 telepítésnél van valami különleges igénye? Vagy csak partícionáljam a telepítővel és kész? -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
10 max 15k-ért milyen 64Gb-os ssd-t érdemes venni? Használt is szóba jöhet ha van rá elég gari és nem elromlós fajtaRendszer lesz rajta, pár fontosabb programmal.
-
Bagira01
veterán
Nem, mivel snv125-s2 40gb helyett kaptam gariból, azt nem is nagyon tudtam használni annyira gyorsan kifingott, szóval lényegében transcend után jó ideig ősrégi ide hdd volt aztán ezt nem bontottam ki mert el akartam adni, végül megmaradt. Egyelőre nincs vele semmi gondom 38% van lefoglalva, win7 elég sokat foglal, nem kapcsoltam ki semmit úh teljes valójába az ssd-n van. Az biztos h annyiért nem venném meg mint amennyibe itthon kerül, de más alternatíva nem nagyon van
-
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Most telepítettem a Kingston snv425-s2/64Gb ssd-mre win 7 64bit-et. A problémám az lenne, hogy a seq write csak 85-90Mb/s szemben a 105-el amit egyik kollégánál láttam. A többi érték rendben van -
Bagira01
veterán
Abszolút nem érdekel a benchmark, azt akarom, h gyors legyen a rendszer. Ez előtt transcend 32gb-os jmicron-os ssd-m volt(jó rég) most ide 80gb-os ősrégi hdd van egy ideje, annál gondolom csak gyorsabb lesz
Ha nincs baj az snv425-s2-vel annak ellenére, h micron-os akkor lehet megtartom
-
Bagira01
veterán
Sziasztok! Most kaptam garibol egy vadi uj, kingston snv425-s2 64gb-ot. Az lenne a kerdes, hogy megtartsam vagy inkabb vegyek intel x25-v-t ami kb 5k-val lenne olcsobb. Föleg win gyorsitasra kene az ssd es 1-2 jateknak. Win7 lesz ra telepitve.
-
-
Bagira01
veterán
Na asszem beszart a kingston snv125-s2/40gb ssd-m. 2db hibás szektort ír a HD sentinel, formázni nem lehet, mert szarrá fagy a windows. Mindjárt agyonbasz az ideg, legszívesebben daradokra törném az egészet
-
Bagira01
veterán
Ha vennék pci-os sata bővítőkártyát akkor az lehet h megoldaná a gondot? Erre gondoltam, akkor legalább már van sata 3 is.
-
Bagira01
veterán
Lenne egy olyan problémám, h a 40gb-os kingston ssd-m, asrock a770de+ lappal csak 20Mb/s-os 4k -s írást produkál, gb g31m-es2c-vel viszont rendesen 43-at
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Úgfy döntöttem használatba veszem a Kingston snv125-s2/40GB ssd-met. Viszont előtte kéne pár tanács, hogy mit érdemes vele csinálni win telepítés előtt(xp 32bit).Értve itt a formázás mikéntjét, esetleges fw frissítést(trim-es x25-v-re bár xp-nél az ugye nem műxik) -
Bagira01
veterán
Nincs valakinek elfekvöbe egy elado kingston snv-125s2/40gb hdd-je? Esetleg valami titkos keszlet?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
A kingston SNV125-S2/30GB-ról tud valaki valamit? Esetleg ez is intel vezérlős-e mint a 40gb-os volt trim-et támogatja-é? -
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Van egy transcend 32gb-os mlc ssdm. Az lenne a gond, hogy míg nem rakom fel az alaplapi hangkártya drivert addig semmi gondja a windows bott-nak, kb 2 másodperc a betöltő képernyő aztán be is jön, de ahogy felrakom nagyon belassulVan erre valami megoldás?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Trnscend 32Gb-os ssd-m tegnap előtt elkezdett rakoncátlankodni, windows betöltés legalább 5 perc, és a rendszer is akad. Bármilyen sebességmérő elindítására fagy a rendszer, vagy nem mér semmit. Lehet h bkaptam egy vírust? Hdd sentinel nem ír hibát. Formázzam újra és reménykedjek? -
-
Bagira01
veterán
Szerintetek egy transcend mlc sata 32gb-os ssd megér 11k-t?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Elvileg holnap veszek egy 32gb-os transcend mlc sata ssd-t. Az lenne a kérdés, hogy érdemes a win xp-t feltelepíteni rá, h minél gyorsabb legyen a boot és az a pár program ami rajta lesz(solid edge, torrent kliens, nod32, daemon tools stb..) Játékok meg ilyenek nem lesznek rajta -
Bagira01
veterán
Szerintetek egy transcend ts32gssd25s ssd-vel mennyivel lennék előrébb mint a mostani samsung HD403LJ hdd-vel? Úgy értem, h jelentősen gyorsulna-e a rendszer, vagy csak épphogy. Csak win-t akarok rá telepíteni és néhány fonosabb progit
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest