Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
-
Windows élményindex 5,9-et ad a Crucial M4 128Gb-ra. Ez mennyire jó érték? Tesómnak a HyperX 128Gb 7,9-et kapott. Ennyivel jobb az?
-
Na végül is samsung 830 helyett Crucial M4 lett, mert amazonról nem hozták volna ki a samut mire hazamegyek csak +30$-ért. De gondolom semmi különbséget nem tapasztalnék amúgy sem a kettő közt.
-
-
Bocs, kicsúsztam az időből...
ASRock Extreme3 Gen3-hoz egy Samsung 830 - Series MZ-7PC128D/AM 128 GB 2.5 Inch SATA III MLC Internal SSD Desktop Kit with Norton Ghost 15 megfelelő választás? Vagy ehhez a laphoz van ajánlottabb? Sajnos ebbe a "vezérlős" dologba nem volt időm beleártani magam.
-
válasz
Silentfrog
üzenetére
Fölösleges a RAID! SEMMIT nem gyorsul tőle semmi. Azt hiszem Bodor fórumtárs tesztelte huzamosabb időn át a RAID-et, az ő elmondása alapján mondom.
-
Crucial-nak van magyar képviselete? Ha SSD-t külföldről rendelek, akkor melyiket érdemes, aminek van normális magyar képviselete, ahol lehet gariztatni?
-
Sandisk SSD-ről van valakinek tapasztalata?
-
Üdv!
Kaptam egy árban nagyon jó ajánlatot SSD-re. 22E lenne egy OCZ Technology Agility 3 SSD 3rd Generation SATA III. Olvastam, hogy eléggé rosszak az OCZ-k. Még mindig van velük gond?
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest