- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
royalka #33159 üzenetére
Csak annyi gondja lesz az SSD-nek, hogy SATA 2-n nem hozza a magasabb, tole elvartabb sebessegeket. Ettol meg mukodni fog abban a Gigabyte-ban.
Azt meg Neked kell eldontened, miket csinalgatsz meg ezekbol, mint atlagfelhasznalo, vagy milyen beallitasokra van szukseged: [link].
A normalis mukodeshez eleg az AHCI mod, Windows 7 es esetleg az AMD AHCI drivere, de az sem fontos a Windows-os mellett. -
Mi5i
aktív tag
válasz
royalka #32529 üzenetére
Nekem így 3-mal 20-25 között változik kb. a boot ideje. Így sem mérhető szerintem egy hdd-hez, ami ~2 percet is elkerreg mire minden "üzemkészen" van és felállt a rendszer.
SSD-vel ez ugye pikpakk, már lehet is nekilátni bárminek, szinte amikor bejön a desktop.Fire/SOUL/CD: oopsz, nekem pl. sata0-n van, gondoltam onnan indul a tömb
-
jim_raynor70
aktív tag
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
royalka #32162 üzenetére
Azert, mert a haverod valami ocskat vett par ezresert, vagy nincs is neki SSD-je, meg ne alapozz a szavara. Csak keress ra, hany elegedett hasznaloja van itt mondjuk a Samsung 830-asnak 33 ezer Ft korul. Vagy olyan nevekre, mint a Force GT, Force 3, Vertex 3, Agility...
(#32167) h1ght3chzor: annyira sajnos, meg a Ghost sem tudja letomoriteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest