- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Tempet áttetted? Letöltési mappa? Amúgy ez az érték (5 GB / nap) szerintem teljesen normális, nem kellene rajta izgulnod. Én már visszatettem a tempet is, böngésző cache-t is, indexelést is, mert rájöttem, hogy felesleges izgulnom rajta.
Augusztus 14-e óta összeszedtem 160 GB írást. Sag schon... van még 4999 köröm. Szerinted?
-
Bodor
veterán
Csinálsz mondjuk egy 500 MB-os Ramdisket , például ezzel, mert ez ingyenes, aztán egyszerűen oda telepíted a Firefoxot a "C" helyett, majd áthelyezed a profil mappát is a Ramdiskre, mert hiába telepíted a programot a Ramdiskre, a profilmappa alapból a "C"-re települ. Így ha mindent jól csináltál, akkor minden Firefox-al kapcsolatos mappa ( cache is) a Ramdisken van, és oda ír, tehát gyors.
Természetesen mielőtt Ramdiskre telepítenéd a Firefoxot, lemented a könyvjelzőidet, és utána un-installálod a "C"-ről, hogy ne keveredjenek össze.
(#44031) Silentfrog: Szerintem nem olyan nagy gáz az a 100 GB, teszteld le több programmal is esetleg.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest