Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Aktív témák
-
válasz
Tomix24
üzenetére
Ezt a típust néztem ki én is, de szerencsére előtte beletúrtam a corsair fórumába (majd OCZ és a-datába is). Ez is egyike a tipikus hibáknak, ami előjöhet, és bizony keményen anyáznak emiatt a userek. A sandforce-II vezérlő bűne. Sokan panaszkodnak 1 perces hangup-ra, BSOD-re. Ugyanez sújtja az OCZ-t, néhány a-data és kingston hyperx ssd-t is, hisz a vezérlő megegyezik. A legutóbbi firmware update se (mindig) segít. Túrj bele itt, hátha van vmi fejlemény december óta....
-
válasz
Tomix24
üzenetére
Mondjuk a Sandforce-os SSD-ken, ha Crytal-al mérsz, akkor azt így tedd, ahogy Cadal írta.
Másrészről meg ATTO-val mérj, illetve (ezt csak mellékesen) itt jól látható mennyit számíthat egy adott típusú SSD esetén, az IDE vs. AHCI... [link]
Aktív témák
Hirdetés
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest