- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Nyugdíjas #753 üzenetére
Pedig ez semmi misztikus dolgot nem kíván...vannak szokott beállításaim amiket megcsinálok a teljes rendszer telepítés után...és kb ennyi. [link]
Rendszeres lemezkarbantartás azért nem árt havonta a VistaManágerrel és persze vele szedek le minden olyan programot ami nem köll...
XP-t, Linux-ot és egyéb OS-eket meg nem ismerem annyira...meg már nem is akarom...hacsak a melómhoz nem kell...
De egy biztos...a hajam tépném, ha lassulna az OS-em vmitől...mióta Vista+SSD/Raptor user vagyok azóta max gyorsítottam a booton, de lassítani sose sikerült. -
beteg
őstag
válasz
Nyugdíjas #700 üzenetére
én megerősíthetem, nem a sebességével van a baj! többször próbálkoztam már alaplapi raid-el, de mindig az lett a vége, hogy összeomlott a tömb. Azon kívűl a raid nagyon bekorlátozza a tuningolási lehetőségeket is. legalábbis eddig nálam rettentően vissza fogta.
viszont most megint belevágok 3 db 32 gigás patriottal!majd valahogy máskép oldom meg, nem azzal, hogy kihajitom a vinyókat!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #353 üzenetére
Lehet hogy neked van igazad, de én szeretem tudni mitől gyors a boot és mitől lassul be.
(erről már 2 éve inditottam egy topicot is...)
.
Az SSD nagyszerű lehetőség gyorsításra, de miért ne mérjem meg a boot időt?
Nekem nincs beépített időmérőm és nem tudom megitélni szubjektíven, hogy bizonyos alkalmazások vagy beállítások mennyit rontanak a boot időn.
Van amit lehet becsülni, van amit inkább mérni érdemes.
Mindenkinek van stoppere a mobiljában....
.
Elfogadom, hogy szerinted nem kell mérni és számszerűsíteni, bár szerintem sokakat érdekelhet összehasonlítható adatként. Minden tesztben konkrét adatok szerepelnek, talán nem perverzitásból.
Szóval légyszi ne küldjél el használni/élvezni... én sem teszem ezt veled, hanem megpróbálok normális hangnemben egy műszaki berendezésről és annak próblémáiról eszmét cserélni, annélkül hogy bárkit jellemeznék, vagy rávezetnék a saját "utamra". -
fsb1000
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #326 üzenetére
Köszi az infót. Általában nálam sincs gond PS-vel, csak próbálok megfontoltan dönteni.
Újjabb 2 évig nem szeretnék az XP-hez nyúlni (persze le Ghostolom)Más:
Ennél a tesztnél [link] , meg ha jól értettem másoknál is 100MB/s körül mér a HD tune a Samsung SSD-re.Nálam 175MB/s... egy szűz XP SP2-ön.
Még semmit nem állítotam rajta, a HD tune is USB-ről megy,
Mondjuk a 3.10-es verzió A HDT.Mi lehet a hiba? Hiszen egy forrásból származnak ezek a cuccok?
Megnézem everesttel is.... -
kem
addikt
válasz
Nyugdíjas #242 üzenetére
Ha jól értem a kérdést, akkor arra vagy kiváncsi,h hol kell kikapcsolni a lapozófájlt?
Start+Pause vagy vezérlőpult->Rendszer->
Speciális-> Telljesítmény->Speciális->Virtuális memória->módosítás...
Ha valamit átállítasz, akkor a beállítás gombbal alkalmazod, a nélkül elfelejti.
A módosítások a rendszer ujraindítását követően lépnek érvénybe. -
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #184 üzenetére
Soft RAID0 boot képtelen. Ha RAID0-ról kell indulni, azt a hardware kell, hogy tudja. Vagyis BIOS. Ez az egyetlen járható út. Ilyenkor viszont mivel a BIOS már egy winyót csinál belőle, kettőnek nem lehet látni. A driver olyan, hogy normál vagy RAID-es. De winyóként mindegyik csak egynek mutatja az OS felé.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged