Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Szanti
üzenetére
Én eleinte azt mondtam hogy a Revodrive-ok brutálisak. Igen de csak azok amelyek TRIM támogatással rendelkeznek. A tiéd alighanem még nem nem tudja. X3-as már igen. Tehát szép szép de..... Without TRIM miatt lesznek ott meglepetések!

Engem a TRIM hiána miatt igen gyorsan lebeszéltek a ReVodrive-okról. De az X3-as ami már tudja, kicsit drága. Majd egyszer....
@zetecR: Mi?
-
Clemi
veterán
válasz
Szanti
üzenetére
Ehhez csak annyit tudok tapasztalatként hozzáfűzni, hogy nekem az ASUS P8Z68-as lapomon, az Intel vezérlő, a megfelelő IRST driverrel, két teljesen (az egyik egy Crucial M4 64GB a másik egy OCZ Agility 3 60 GB) különböző vezérlőjű SSD van RAID0-ba kötve, úgy hogy az autokonfigot választottam a tömb létrehozásakor, és azóta is atom stabil a rendszerem. Soha semmilyen fagyás és újraindulás nem volt eddig.
Mielőtt bárki is leszólna, csupán azért van RAID0 tömbben a két SSD, hogy egyben legyen a két SSD területe mert a 64 GB-on nem fértem el.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest