Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
Kami11
üzenetére
A garancia korebe nem tartozik az adat. Egyik kereskedo/gyarto sem foglalkozik az adataiddal. Csere utan a regi SSD-d sorsa kizarolag elektronikai hulladek, megy bezuzasra.
Futar rendeles elott kellett volna gondoskodnod az adatmentesi probalkozasrol (meginkabb meghibasodas elott a folyamatos adatmentesrol), amint elment a futar, tobbet nem latod az SSD-det, es az adataidat sem.Amikor meg (nagy)kereskedelemben dolgoztam HDD-s teruleten, rengeteg informatikus kollega is probalta az asztalt csapkodni, hogy marpedig a gari resze az adatokra valo garancia is. Persze felajanlottuk nekik kulon dijert az adatmentest, de valahogy senki sem akart tobb szazezer forintot kiadni erte. Amikor mar bukszat kellett volna nyitni, nem volt olyan fontos az adat nekik.

-
canniball
nagyúr
-
UdVi86
aktív tag
Igen, ez ismerős. Havernak telepítettem fel a win7-t és a telepítővel particionáltam, valamint formáztam a rendszerparticiót és létrehozta azt a 100MB-os részt is. Akkor majd én is így teszek, ahogy te, h ne jöjjön az létre. Azt tudom, hogy a felügyeleti eszközök > lemezkezelés alkalmazásban lehet megformázni. De mit takar az hogy aktívvá tetted?
fLeSs: Na ezt olvastam én.
De akkor a particionálásnál nem mindegy hol történik, a formázásnál lényegtelen. -
UdVi86
aktív tag
Értem. Az előbb a sebességet még a régi rendszer alól nézted meg? Gondolom ehhez először le kellett formázni. Utána a win7 telepítésnél megint formáztad? Mert valahol olvastam, hogy ez is számít. Érdemes a win7 telepítőjével formázni. Vagy a particionálás, már nem is tudom.

Nekem végül 38k lesz.
-
UdVi86
aktív tag
Neweggről rendeltem. Most le van akciózva $170-ra + posta, így jön ki kb. 39k-ra.
Dluinet: Én először 30GB-at akartam venni, de rá kellett jönnöm, hogy programokkal jelenleg a rendszer 26Gb-ot foglal. Talán a 40GB elég lenne nekem, de 60GB-os Agilitynél 650Ft/GB a mutató. Ez jónak mondható.
Aktív témák
Hirdetés
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi!
Ezért is jobb a 40GB-nál nagyobb SSD tárméret.