- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Crias
senior tag
válasz
SentryGun #39158 üzenetére
Hát egy ssd-nél (persze rendszer alá) pont a szekvenciális olvasás/írás a lényegtelen
Annál inkább a random 4k.
De ha ez megnyugtat akkor szerintem ez is bőven hoz javulást egy HDD-hez képest.
Én tuti nem adnék ennyit egy SSD-ért(480-as ocz, ocz-ért pláne nem adnék ennyit), a HDD amúgy is biztonságosabb (valamennyivel, nyilván ez is meghibásodhat), meg különben is az is sokat dob ha a rendszer külön merevlemezen/ssd-n van.
Szóval szerintem jó lesz azaz mSata - HDD combo.Persze ez csak egy vélemény (és nem is vagyok annyira otthon az SSD-k terén, de ha hinni lehet az ssd-s totyiknak akkor a nagy ugrást amúgy is a HDD->SSD váltás teszi és nem az SSD->SSD legyen az sata2-sata3, gondolom az msata se marad le sokkal egy sata2-től)
Ezt esetleg még olvasd el.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest