- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Na erre én is kíváncsi lennék nagyon , de legkésőbb dékután rákérdezek. Amúgy én véletlenűl vettem ezt , mert számtekes haver szólt , hogy otthagytak nála egyet , inkább vertexeset vittek és pont benn voltam a boltban .Így megkérdezte , hogy jóárasítva kell-e ? Persze igent mondtam
. Ma délelőtt teszi bele nekem +Op rendszert én azt se tudnám mit hová dugjak .
Még egy winn újrarakáshoz is félek nekiálni , hogy elrontok valamit pedig eredeti a lemez nem kell buherálni semmit .
-
SalaLuiz
csendes tag
az agility 3-4-es különbségre én is kíváncsi lennék. a gyártó honlapján azt olvastam, hogy az írási, illetve olvasási sebessége a 3-as szériának gyorsabb
agility 3 specification:
http://www.ocztechnology.com/ocz-agility-3-sata-iii-2-5-ssd.html
agility 4 spec:
http://www.ocztechnology.com/ocz-agility-4-sata-iii-2-5-ssd.html#specifications
A 120 gb-os agility 3: Max Read: up to 525MB/s
Max Write: up to 500MB/sA 128 gb agility 4: 420 MB/s olvas, 300 MB/s ír
-
SentryGun
aktív tag
Az OCZ-t csak nézegettem, mint nagy tárhelyű, de (relatív) olcsó ssd-t... De szerintem is halott ötlet.
Köszi a linket, ott írják is, hogy annyira nem jók az ocz ssd-i (hibaszázalékban az intel-ekkel szemben), a msatás megoldást viszont ajánlják (A fórumban kérdezőnek így akár 3 merevlemez is lehet a notebookjában... Na az a nem gyenge! (msata ssd +1x hdd + 1x hdd in ultrabay)), de abból is az intel-t.
Igen, amúgy az 500-as vinyóról én sem mondanék le, mert különben vehettem volna igazi ultrabookot is, de a tárhely fő szempont nálam (is). -
-
Az az igazság, hogy idén bepótolom, hogy vagy 8 éve nem voltam nyaralni/pihenni jóformán, úgy hogy legközelebb csak augusztus közepe/vége felé fogok gépekkel foglalkozni.
Az Octane S2-höz épp Június 1-én adtak ki új FW-t, v4.14-et, de nem volt hozzá szerencsém frissíteni és a fennemlített okból nem is lesz egy darabig, ezért nem tudok gyakorlati tapasztalatból mit mondani. Ami tudható, hogy ezeket a javításokat tartalmazza:
OCZ Firmware Release Notes - Octane S2 series - Version 4.14
# Enhancement: Improved stability with AMD based systems & Apple platforms.
# Enhancement: Improved firmware download process, correcting a corner case bug which resulted in firmware download failure.
# Enhancement : Increased Anvil test bench compatibility.
# Fixed: Corner case issues where drive occasionally did not resume from S2 / S4 correctly.
# Fixed: Corner case issue where the drive would report data corruption.Javasolni csak annyit tudok, hogy ha csak elszánt vagy, akkor vegyél Octane S2-t, korábban írtam, hogy előjöhet laggolás íráskor, igaz, nem minden konfig esetén, de nehogy pont a Te konfigodban jöjjön elő (és a FW frissítés se orvosolja)
-
-
Jack@l
veterán
Mostmár ki nem szedem a gépbőúl, de ha pár nappal ezelőtt szólsz, berakom egy usb-s rackbe és megnézem a kingstonomat. Az alap igazság az, hogy normális ember még nem rakott win7-et usb-s rendszerpartícióra. (mostmár vannak buherált live izék, de azokba annyira én nem bíznék ) 2,5-es usb-s vinyó ott lehet nálad szintén amire biztonsági mentessz, vagy a nagyobb cuccokat pakolod. Szerintem el lehet férni a 96-oson, ha csak az éppen azok a cuccok vannak rajta amivel dolgozol. Adattárolásra meg ott a külső, ahogy az egeret ráakasztod, azt is rá tudod.
B verzió, milliomos vagy és nem szarozol, ott az intel 600 gigása(szegényebbeknek crucial m4 128)
Aműgy igen sokat dob a rendszeren is, meg programfordításokkor is, mikor sok kis fájlal szöszmötölne. Kár lenne ezt beáldozni egy gány usb2-vel, erősen valószínű, hogy az elérési idők is jóval rosszabbak lesznek. -
Jack@l
veterán
Az okosok majd megmondják, de nálam olyan 40-50 mega/sec volt usb2-n a vinyó, ha jól emlékszek. Az egy ssd-nél elég gagyi...
Rakd bele egyenesen a gépbe, és külső vinyóra meg csinálj rendszeresen a fotnos cumókról backup-ot, szerintem. Vagy a nagyobb laptopokba két vinyót is beletehetsz, bár akkor nem kérdezted volna ezt a kicsavart megoldást. Linuxot szépen fel lehet tenni usb-re is rendszernek, a többivel nem próbálkoznék egyelőre. -
-
Jack@l
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest