- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Aureal #47222 üzenetére
Nekem a múltkor hasonló problémám volt, sem az XP sem a 7 nem akart feltelepülni, mert STOP: xxxxxx hibát dobott fel. Első lépésben én is megpróbáltam a BIOS frissítést, de nem segített. A megoldás az volt, hogy ki vettem a memóriákat majd visszatettem. Ezek után semmi probléma nem volt a telepítéssel. Hogyha van az alaplapodon CMOS törlő gomb, akkor érdemes azt is használni, rendszerindításkor meg majd újra beállítod a BIOS-t.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Aureal #47206 üzenetére
Nem vagyok szg.guru és bocs ha hülyeséget mondok, de szerintem a Gigabyte mint gyártó, ezt a lapot csak Win Vista-ig támogatja. Szerintem ezért nem megy fel rá a Win7 és addig nem is fog, amíg nem dobnak ki egy új drivert, de ahogy nézem a legutolsó 2006-ban jött ki. Azóta eltelt 6 év, egy Win7, és itt a Win 8. Szerintem, ha akartak volna foglalkozni vele, már adtak volna ki rá valamit, de szerintem már nem foglalkoznak vele, sajnos. De ez csak az én véleményem, ahogy elnézem a dolgokat.
Jó lenne, ha egy tényleg hozzáértő is utána nézne, hogy hátha lehet okoskodni vele valamit. -
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Aureal #46626 üzenetére
Ha itt visszább olvasol, épp azt tárgyalták a srácok, hogy felesleges már ezek miatt aggódni. Ha az alignálás rendben van, és a trim-et megkapja az SSD, akkor kb. rendben van az SSD-vel minden. Az újabb Linuxok alatt (pl. Ubuntu 12.10) ezek automatikusan megvannak, ha a Linuxszal particionálsz, telepítesz.
(#46627) TeeJay:
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Aureal #46624 üzenetére
Én Ubuntuval és Mandrivával használtam, nem volt velük gond. A Linux Mint tudtommal Ubuntu alapú, így nem hiszem, hogy bármi gond lenne vele. Egy Kingston SVP100S2/64G SSD-n üzemeltek a fenti rendszerek.
Nem kell ennyire komolyan venni, hogy kényes. Arról van szó, hogy a HDD a működéséből adódóan kvázi korlátlanul írható, akár ugyanazon a konkrét adatterületen is, az SSD meg véges élettartamú. A gyakorlatban ez több tíz év!
Használd úgy bátran Linuxszal, mintha HDD lenne, erre találták ki. Ha tönkre akar menni, akkor meg az SSD és a HDD is tönkrefog. (Érdekes, hogy a HDD-k átlag meghibásodási arány is és az SSD-k ugyanezen mérőszáma is alig tér el. Ez nekem nem azt mutatja, hogy hűdekényes.)
HGyu
-
_seth_
veterán
válasz
Aureal #46511 üzenetére
Igen, jön az új sorozat, ezt is mondták. Unboxing képem nincs, sokminden úgysem lenne rajta csak egy cd, maga az ssd, és egy leírás hozzá. Ez minden amit adtak vele. Kábel, keret, usb adapter csak a desktop változatban van. Mivel nekem notiba került így bőven elég volt ennyi is hozzá
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest