Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
ZewaDeluxe #10531 üzenetére
Elolvastam azt a cikket még a vásárlás előtt, de jobb szeretem megkérdezni azoktól, akik már egy ideje használnak ilyen hardware-t, és esetleg tudnak mondani valami hasznosat, ami gyakorlatban jött elő. Ennyi az egész.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
ZewaDeluxe #10426 üzenetére
A hdd ez előtt is 45-48fok körüliek voltak de nem lényeges mert szinte mindig van alatta ventipad. Win7-et nem tudok mert a progik 90%-a csak xp. Kisebb SSD-t sajnos nem lehet mert 2 particióm van és a minimum ez 119gb lett volna. Holnap visszaküldöm és veszek helyette 1 500gb-os hdd-t az majdnem hozza u.ezt a sebességet a gépemben!
-
kapcs-ford
őstag
válasz
ZewaDeluxe #10424 üzenetére
Azt olvasom hogy intelék a lapomhoz nem támogatják a nagyobb sebességet tehát ez marad ilyen sajnos. (Everest random read is hasonlót produkált)
mondhatni felezve van a speed
http://www.legitreviews.com/article/1237/5/
A lemez hőmérséklete pedig 55celsius volt googlizás és pár crystaldiskmark után.... mintha azt olvastam volna hogy az ssd-k üzemi hfoka alacsonyabb , nálam pedig magasabb mint a régi hdd-é ezért ventit raktam a gép alá ami most stabilan 38 fokon tartja.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
ZewaDeluxe #10415 üzenetére
Sikerült a vágső megoldás! El se hiszem.
A sebesség sajnos nem változott :
Elvileg up to 200MB/sec. read; 160MB/sec. write
Gyakorlatban:
Jelenlegi:Miért?
Az XP AHCI driver-e támogatja a trim-et? (az SSD igen)
Szerinetetk normális ha 51fokos a lemez?? -
kapcs-ford
őstag
válasz
ZewaDeluxe #10415 üzenetére
Igen , guglizok rendesen
csak annyi ++ar van már a neten...
-
kapcs-ford
őstag
válasz
ZewaDeluxe #10411 üzenetére
Nincs ilyen bejegyzés a regeditben xp-n.
-
kapcs-ford
őstag
válasz
ZewaDeluxe #10411 üzenetére
Köszi a választ! Kipróbálom.
Ahcival meglenne az ssd sebessége (remélem). Sajnos az általam használt programok csak xp-re vannak. -
ThodEE
őstag
válasz
ZewaDeluxe #10404 üzenetére
Már régóta vakargatom, mert így sem ment aH mondod
Most frissítettem BIOSt és privátba segítséget kapok
-
ThodEE
őstag
válasz
ZewaDeluxe #10394 üzenetére
Igen voltak már problémák, az asztali gépemben nem tudom feltenni rá a windozt, mert restartol, laptopba tettem át, semmit nemállítgattam BIOSba, csak megnéztem, de HD Szentinel írás-olvasás tesztre csak világos és sötét zöld kockákat ad, és mind jó, nincs se sérült se rossz
-
cszn
őstag
válasz
ZewaDeluxe #10377 üzenetére
Én azért választottam anno az X25-V-t, mert nem volt más olcsó ami ilyen jól teljesít (a szekv. írás kivételével persze). Most már van elég sok alternatíva, pl. a vertex 2, kingston 424, de gondolom téged se érdekel, hogy pár tized másodperccel gyorsabban indul ez vagy az. Én még mindig az intelt választanám, mert
1. olcsóbb
2. használatban nincs különbség
3. volt már pár problémás vertex 2
De amint azt oly sokszor írtuk: nem jársz rosszul egyikkel se. Kivéve ha pont kifogsz egy hibás példányt. Erre mindig 50% az esély bármit veszel. -
kecsetif
aktív tag
válasz
ZewaDeluxe #10360 üzenetére
Akkor érdemesebb inkáb egy kicsit nagyobbat venni? Ettől a Vertex 2-től van érezhetően gyorsabb SSD? (Ha nem 5% gyorsulás van dupla áron, akkor megfontolnám.)
-
bluobluo
aktív tag
válasz
ZewaDeluxe #10349 üzenetére
Helló!
Örülök, hogy örülsz!
Mérések vannak róla?
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest