Aktív témák
-
Insolent
aktív tag
válasz
kecsetif #15313 üzenetére
Szia, nekem Agility 2 van, AHCI módban telepítettem egy 7es windows-t.
Biosznál a post képernyőn nem jelenik meg mivel vezérlőt váltottam, csak a következő képernyőnél ahol már a sata vezérlő mutogatja vissza mit lát,, külön vezérlő drájvert sem kellett feltennem telepítéskor.
A 7es alapból látta.
Alaplapodra tippelnék hogy talán az lesz a ludas. -
cszn
őstag
válasz
kecsetif #15289 üzenetére
Ha nem javul a helyzet akkor próbáld ki másik SATA slotokban is, másik SATA kábellel, másik SATA tápkábellel, másik táppal és egy másik gépben is próbáld ki az SSD-t. Meg próbáld ki úgy is hogy a nem áramtalanítod a gépet csak simán kikapcsolod.
(#15290) kleinguru Értem a problémát, de sehol nem találom: ennek a kingstonnak milyen vezérlője van?
(#15291) radi8tor1 Igen. Elég mutatós adatok.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
kecsetif #12725 üzenetére
Olvasd ezeket el.
Átfogó elemzés az SSD-k természetérőlMegéri, mert egy csomó kérdésedre választ kapsz, abban a sorrendben ahogy linkeltem.
Én inkább a
Toshiba T6UG1XBG
JMicron JMF618
Intel G2
vezérlősek közül választanék.(#12724) ImI87
Win 7 en
Jobb klikk my computer / Properties
Majd Advanced system settings
Majd Enviroment variables a belső ablakban megadod ahova szeretnéd, és akár az alsóban is beállíthatod, akár más mappát is, mint az elöbb.
De szvsz ezzel nem érsz el semmit sem.Ami még a rendszerredel kapcsolatban eszembe jutott, nem tárol a cél partición swap et, vagy ilyesmit ?
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
kecsetif #10374 üzenetére
Igyekeztem összeolvasni mindent a vásárlás előtt, és az INTEL X-25 V és a VERTEX 2 között vacakoltam. Az 40 Gigás Intel olcsóbb vagy 5000.-rel, viszont az OCZ minden tekintetben nagyon gyors, szemben az Intellel, ami helyenként azért le-le marad, bár ezek a lemaradások nagyon elenyésző különbségeket jelentenek a hétköznapi használat során - valószínűleg lehetetlen észre venni őket.
Van itt egy nagyon jó kis összehasonlító teszt belépő árkategóriás SSD-kről: [link]
Ebben van egy-két tanulságos eredmény. Például:
Windows 7 Boot-idő:
Aztán: Internet Explorer, Outlook 2007, Access 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007, Publisher 2007, Word 2007 és Photoshop CS4 egyszerre való betöltése a Windows elindulása után - multitasking feladat:
És végül, a PhotoShop CS4 elindítása:
Nekem az tűnik ki mindebből, hogy a százalékosan nagy eltérések is elenyésző különbséget jelentenek a gép előtt ülő felhasználónak. A HDD-kkel szembeni előny alapvetően az elérési időből adódik, az pedig nagyságrendileg hasonló minden jobb minőségű SSD-nél...
A TRIM viszont nagyon fontos mind a sebesség, mind az élettartam vonatkozásában, szóval én hanyagolnám a RAID0-t, inkább egy nagyobbat vennék... Természetesen VERTEX 2-t...
...Vagy esetleg Intelt...
-
ZewaDeluxe
tag
válasz
kecsetif #10358 üzenetére
A méret mindíg számít...
...Mégha csak kisebb-nagyobb mértékben is... ...És bizonyos határokon túl nem feltétlenül jobb a nagyobb...
Az OCZ honlapján a VERTEX 2-ről így fest a kép:
A RAID0 viszont megfontolandó: sebességben ugyan brutális, viszont RAID-tömben nincs TRIM-támogatás...
A VERTEX 2 nem feltétlenül a leggyorsabb, de ebben az árkategóriában biztos hogy dobogós...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest