- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
monosz #43243 üzenetére
Semmi bajom a Sata3-mal, nem ezt mondtam, ne legyen ebből féreértés.
Körkérdés:
Kérdezném a tapasztaltakat: a jelenlegi konfigokban valós, háztartási használat mellet (nem photoshop, nem corel, nem videovágás) van-e bármilyen érezhető különbség egy SSD@SATA2 és egy SSD@SATA3 között? Szerintem nincs, de én is csak a teszteket láttam, kiváncsi vagyok a tapasztalatokra.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
monosz #43240 üzenetére
Egyetértek, teljesen felesleges 200 virtuális vérpistike pontért szarakodni a marvellel. Jelenleg az égvilágon semmi jelentősége nincs, hogy sata2-n vagy sata3-on van az SSD, arra jó ez az egész, hogy az ember idegelje magát, koptassa a csatlakozót, meg keserű szájízzel üljön le a gép elé.
Be kell dugni abba a nyüves portba, használni, aztán elfelejteni, hogy hova-mivan. Ezt mondom neki már napok óta, de nem hallgat rám. Ezért is tettem le róla. Vannak fontos dolgok egy SSD esetében, jelenleg a sata2 vagy sata3 nem az.
Nekem kapásból csak sata2-es a lapom, de nem tudsz olyan IRL tesztet mondani, ahol kijön a különbség. Bencsben lehet, de azt négy ujj vastagon...
b) szar a deszka, adja el, cserélje le, és lesz neki +200cm virtuális pénisz.
-
válasz
monosz #41910 üzenetére
Igénytől függ, hogy le kell-e húzni vagy sem, ha a HDD-n van telepített OS és azt meg is szeretnéd tartani és boot menüből választani, hogy az SSD-ről vagy a HDD-ről indiljon az OS, akkor nem kell lehúzni. Ha a HDD OS-ére nem lesz szükséged a későbbiekben, akkor viszont célszerű, mert úgy ki fogja helyezni az indítófájlokat a HDD-re a W7 telepítő, HDD nélkül nem fog indulni SSD-ről.
(Ha a HDD-n van rendszer, de lehúzod, akkor is lehet később bootolni a HDD-ről, csak akkor az alaplap boot menüjét kell használni) -
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest