Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Egyébként nem trükközni akarok, vagy hasraesetni másokat, hanem rájönni, hogy a valós 90-100 MB/s-tól miért mér 70% többet a HDTune.
Az everest middle-nél is ennyi volt a különbség.
XPSP2 és SP3 telepítésnél ua. a helyzet.
A HDTune-n semmit sem állítottam, sem az XP-n. (kivéve pagefile és indexelés kikapcs)Más ügyben is megált a tudományom, lehet nem itt kéne, de azért megkérdem hátha van valakinek ötlete:
Win XPSp3 telepítve: 1,1 GB az össz file méret, Kb. 1,2Gb foglal le az SSD-ről
Ráküldtem a frissitéseket, 29 darab települt: 1,2 GB az össz file méret, de 1,8-at foglal a HDD-ről. (????)Már végignéztem a 4K alatti file-okat, de nem ott van a megoldás. TC-vel elvileg látok minden rejtett file-t.
Ghostolva is látszik hogy 500MB helyett 1100 MB lett a tömöritett GHO.
Valami tömörithetetlen izét nyomott rá a frissítés. Nem értem mi lehet az.AFPX-et használtam.. van annak valahol topicja?
De innen is várnék ötleteket.
Köszi!
Aktív témák
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest