- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jack@l #23339 üzenetére
Szerintem én voltam az a srác.
Titkon olvasom a topicot, hátha írtok okosságokat.
De nem azért nem szólok hozzá a dolgokhoz, mert irigy vagyok információból.
Szimplán csak az SSD tudásom a béka segge alatt van. Visszatérve oda h én vagyok az a srác, Total Commanderben gondoltam elindítok egy 10 gigás mkv másolását érdekességből, h a valóság mit mutat. 56MB/s-el másoltam a vinyóról az Agility 3-ra... Most épp hirdetem és nem tudom mit vegyek helyette. Nem játszok a gépen, szóval engem egyenlőre bőségesen kiszolgál egy Asus Maximus II Gene / E8400@3.0Ghz / 4GB DDR2@800Mhz. Szóval nem égető számomra egy SATA III-as SSD. A lentebb írt erre fordítható keretből szívesen veszek akár SATA II-est is, ha az azok között van jobb ajánlat. Mivel csak rendszer van rajta, így bőven elég a 60GB/64GB (alatta a 40-es van, ami már azért kicsi). Nem vennék nagyobbat a 60 vagy 64-esnél azért, mert azok gyorsabbak. Sokan úgy is azt mondják, h ha nem ezzel keresem a kenyerem, mindegy milyen SSD-t vegyek. Inteléknél 40-es és 80-as van, viszont a 80-as már 40 ezer. Na ez sok. Max 30-ért szeretnék venni másikat, amint eladtam az Agility 3-ast. Igazából ha veszek egy Samsung 470 64GB-t, akkor nem igen kell ráfizetnem. De ha 30e-ig mondtok egy olyat, ami megéri, akkor lehet elgondolkozom rajta. Csak kérdés, h nekem szükség van-e ennél a Samunál jobbra. Mondom nem vagyok annyira ott még az SSD iparban, pedig próbálkozom.
Aktív témák
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest