Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Jack@l #23339 üzenetére

Szerintem én voltam az a srác. :) Titkon olvasom a topicot, hátha írtok okosságokat. :) De nem azért nem szólok hozzá a dolgokhoz, mert irigy vagyok információból. :) Szimplán csak az SSD tudásom a béka segge alatt van. Visszatérve oda h én vagyok az a srác, Total Commanderben gondoltam elindítok egy 10 gigás mkv másolását érdekességből, h a valóság mit mutat. 56MB/s-el másoltam a vinyóról az Agility 3-ra... Most épp hirdetem és nem tudom mit vegyek helyette. Nem játszok a gépen, szóval engem egyenlőre bőségesen kiszolgál egy Asus Maximus II Gene / E8400@3.0Ghz / 4GB DDR2@800Mhz. Szóval nem égető számomra egy SATA III-as SSD. A lentebb írt erre fordítható keretből szívesen veszek akár SATA II-est is, ha az azok között van jobb ajánlat. Mivel csak rendszer van rajta, így bőven elég a 60GB/64GB (alatta a 40-es van, ami már azért kicsi). Nem vennék nagyobbat a 60 vagy 64-esnél azért, mert azok gyorsabbak. Sokan úgy is azt mondják, h ha nem ezzel keresem a kenyerem, mindegy milyen SSD-t vegyek. Inteléknél 40-es és 80-as van, viszont a 80-as már 40 ezer. Na ez sok. Max 30-ért szeretnék venni másikat, amint eladtam az Agility 3-ast. Igazából ha veszek egy Samsung 470 64GB-t, akkor nem igen kell ráfizetnem. De ha 30e-ig mondtok egy olyat, ami megéri, akkor lehet elgondolkozom rajta. Csak kérdés, h nekem szükség van-e ennél a Samunál jobbra. Mondom nem vagyok annyira ott még az SSD iparban, pedig próbálkozom. :)

• martin66

senior tag

válasz Jack@l #23339 üzenetére

Nem én voltam, biztos valami baj van ott, nem védem mert volt már velük gondom nem is egy, de ennyire nem gagyi gyártó, hogy 525/475 ír ki és 280/260-at hoz!! Ott a teszt SATA II-ben Ennyit kell hoznia!

Aktív témák