- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Certee
senior tag
Van egy oldal amiben van egy dinamikusan képmérethez igazodó képnézegető, ami könyvtárból hívja be a képeket. A képeknek szeretnék címeket és megjegyzéseket adni, úgy hogy egy külső fájlból hívja be a címeket / megjegyzéseket. Addíg eljutottam, hogy fel tudok tenni egy külső fájlból meghívó feliratokat, csak nem tudom rátenni a thumbnails gombokra a hivatkozást, hogy amikor a képre kattintok akkor jöjjön be a megjegyzés. Most külön gombon van és az így nem jó. Ha valaki vállalja, hogy tud segíteni annak elküldeném e-mailban az anyagot és akkor láthatná pontosan a problémámat. Gondolom úgy egyszerűbb is. Nem tudom, hogy érthető volt e.
-
Certee
senior tag
Sziasztok!
Olyan Flash-ben jártas embert keresek aki szívesen segítene egy kezdő Flesh-esnek. Volna egy weboldallal kapcsolatos problémám amit sehogy nem tudok megoldani mert nem találok hozzá leírást, ami meg van, az nem jó nekem. Olyan embert keresek akinek el küldhetnék egy fla-t és visszaküldené a problémám megoldásával. Fontos lenne s ráadásul sürgős is!
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest