- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Certee
senior tag
Van egy oldal amiben van egy dinamikusan képmérethez igazodó képnézegető, ami könyvtárból hívja be a képeket. A képeknek szeretnék címeket és megjegyzéseket adni, úgy hogy egy külső fájlból hívja be a címeket / megjegyzéseket. Addíg eljutottam, hogy fel tudok tenni egy külső fájlból meghívó feliratokat, csak nem tudom rátenni a thumbnails gombokra a hivatkozást, hogy amikor a képre kattintok akkor jöjjön be a megjegyzés. Most külön gombon van és az így nem jó. Ha valaki vállalja, hogy tud segíteni annak elküldeném e-mailban az anyagot és akkor láthatná pontosan a problémámat. Gondolom úgy egyszerűbb is. Nem tudom, hogy érthető volt e.
-
Certee
senior tag
Sziasztok!
Olyan Flash-ben jártas embert keresek aki szívesen segítene egy kezdő Flesh-esnek. Volna egy weboldallal kapcsolatos problémám amit sehogy nem tudok megoldani mert nem találok hozzá leírást, ami meg van, az nem jó nekem. Olyan embert keresek akinek el küldhetnék egy fla-t és visszaküldené a problémám megoldásával. Fontos lenne s ráadásul sürgős is!
Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest