- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noobi78
újonc
Most már működik a Revolut Apple Pay hivatalosan is.
-
noobi78
újonc
800 EUR-t akarok tölteni Revolut-ra Curve-ön keresztül, úgy hogy HUF kártya van mögötte.
Szerintetek ez mehet egy körben van bontsam meg 400+400-ra? -
noobi78
újonc
Revolutnál az új frissítéssel kijött a "Lounges" mint várva várt feature.
Hát elég nagy a felháborodás a saját community oldalon, hogy appban 1,5x drágább egy acess így mintha ott helyben fizetnéd ki... -
noobi78
újonc
Tegnap töltöttem fel Revolut-ra:
Curve kártya volt beállítva a top-up-hoz mögé pedig K&H betéti kártya
Először jött a üzenet, hogy GBP kártya, akarom-e, hogy 10 £ legyen a töltés, rányomtam, ekkor ezt 364,41 Ft-ért váltotta, azaz rosszabb kicsivel mint ahogy Revolut váltana. (Kb. 2 forinttal az akkori Revolut-os középhez képest.)
Ezután töltöttem még 10 EUR-t, most arra nyomva, hogy EUR legyen, akkor pedig 323,16 Ft-ért terhelte be.
Ez is rosszabb ugye, szintén, kb. 2 forinttal.Nagyobb összegnél nem jobban megérős így a TW töltés?
-
noobi78
újonc
Curve kártyán az érintéses fizetést K&H automatából pénzt felvéve aktiváltam.
Revolut volt alá akkor aktívan beállítva. Az automata a felvenni kívánt HUF-ot GBP-ből akarta váltani, de én a HUF-ot választottam, így a Revolut-os EUR zsebből váltott 3,1 EUR-t, hogy az 1.000 HUF-ot fel tudjam venni (a Revolut HUF zsebben nem volt akkor pénz).Én a Curve black card-ot használom és Tumi wallet-tel rendeltem, nagyon menő. A kiválasztott kereskedőket akitől az 1%-ot 3 hónapig visszakapjuk nem lehet utólag változtatni. Erre figyeljetek. Elvileg gondolkodnak olyanon, hogy permanens legyen ez az 1% cashback. A metal card-dal tuti az lesz.
Tranzakciók esetében van olyan, hogy csak később jelenik meg az app-ban.
Egyelőre ennyi! Én is még csak 2-3 hete használom, de szuper nagyon eddig. Support elég lassú, más céghez pl. Revolut-hoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest