- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i3odnar
tag
Nos végül még a Neteller előtt adok egy esélyt a TransferWise-nak, rendeltem tőlük egy kártyát (2000 Ft), megpróbálom majd arra kiutalni a pénzt, mert ugye az oldalon kártyára lehet, viszont csak számlaszámra nem. De 1x2000 Ft-ot megér az a TW kártya, később nyaralásnál is jól jöhet úgy gondolom.
-
i3odnar
tag
Na töltöttem rá pénzt, megpróbáltam hozzáadni a kártyát az oldalhoz amiről ki szeretném utalni az USD-t, de elutasította, szóval nagy nehezen megtaláltam az appban a kiutalási opciót (nálam nem ott van ahol te írtad, én ott találtam meg a kiutalást, ahol azt írja, hogy csináltál egy Top Up-ot a kártyára x EUR értékben és ott volt egy olyan opció, hogy "Transfer". Androidos alkalmazás...
), átváltottam HUF-ra (feltöltés után kb. 7100 hiányzott a kártyámról, kiutalni már csak 6500 Ft-ot tudtam volna) megadtam IBAN-t mindent, rányomok a "Next"-re de nem történik semmi. Találtam egy asztali alkalmazást bunqDesktop néven, na azzal elsőre sikerült az IBAN-ra történő utalás, viszont itt nem lehetett átváltani HUF-ba vagy csak átsiklottam felette
Szóval elvileg úton van 20 EUR a számlámra, amint megérkezik elköszöntem az alkalmazástól, nem hozta a várt reményeket. De köszönöm az ajánlást!
Úgy tűnik maradt a Neteller, mint opció, szóval ha valaki tudna linkelni egy jó leírást róla vagy akár itt, akár privátban egy átfogó tájékoztatót adni arról, hogy mire érdemes odafigyelni, azt megköszönném. -
i3odnar
tag
Megcsináltam a Bunq virtuális kártyát, ki fogom próbálni, hogy működik-e. Ami zavar, hogy euró alapú felhasználót lehet csak létrehozni (vagy én néztem be valamit).
Innen már csak az van hátra, hogy az oldalon megadom a virtuális kártya adatait, ha minden jól megy akkor megjön a pénz a bunq felhasználómra (ami át is váltja euróra gondolom) majd innentől elvesztem a fonalat mivel jelenleg (még nincs pénz a számlán) nem látok opciót a bunq alkalmazáson belül transferwise-os pénzmozgatásra. -
i3odnar
tag
Sziasztok!
Egy külföldi oldalról szeretnék kiutalni (jóváírni) pénzt USD-ben az OTP-s kártyámra, de elutasítja a bank.
Az oldal ügyfélszolgálata e-mailben azt írta, hogy: "your Credit Card rejects any transaction from our side (meaning the card issuer does not accept such transactions to the card, or the entire country is generally not allowed for OCT)."Ajánlottak alternatívákat, mint a Skrill vagy a Neteller, én még a Revolutra is gondoltam, elvileg az MasterCard és kezeli az oldal, de nem tudom az megoldás lenne-e erre a problémára.
Szóval az oldalról kb. xxxx USD-t kellene jóváíratnom valamelyik e-walletbe vagy a Revolutra, majd onnan a saját OTP-s kártyámra szeretném átmozgatni. Ehhez szeretném a Ti véleményeteket kérni, hogy melyik megoldás lenne a legjobb, legkisebb tranzakciós díjjal járó.
Jelenleg csak emiatt a tranzakció miatt kellene egy ilyen e-wallet vagy a Revolut, szóval teljesen ingyenesbe szeretném megoldani, viszont akkor már egy olyan lehetőséget választanék, ami hosszú távon is hasznos, ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest