- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok
Az alabbiakat megkerdeztem az android appos forumon is, de bemasolom ide is, hatha ez a tema itt jobban porog.Wallethez szeretnék hozzáadni egy OTP-s bankszámlát, ki szeretném próbálni.
Akárhogy próbálkozom, nem tudok belépni egyszerűen, se laptop böngészőből, se a mobilos appból, sem wifin sem mobilneten, sem force restart sem semmi után.
Pl az nem világos, kiválasztom, hogy bejelentkezés számlaszám és azonosító alapján
akkor a számlaszám milyen formátumú?
1177xxxx-xxxxxxxx vagy 1177xxxx xxxxxxx vagy egybe az egészet? eygszerűen nem találok erről semmi infót. Vagy úgy kell mint a netbanknál, hogy az első három számjegyet hagyjam el: 7xxxx xxxxxxx
Egyszer valamiért sikerült, aztán megint kidobott valami hibaüzenettel.Esetleg valami más app javaslatotok van? Olyat szeretnék, hogy hozzákötöm a bankszámlám, és a kiadásaimat kategorizálja, ne kezzel kelljen bepotyogni.
Még annyi, hogy nekem az importálás sem működik. Lementem a számlatörténetet excelben, és megint csak nyünnyög, hogy nem jó a formátum mert nem excel.
Lehet én cseszek el valamit, de ez így nem túl felhasználó barát, hogy még én fórumozgassak utána, mert persze ügyfélszolgálat nincs, irtam nekik eddig nulla valasz Havi 1300Ftért meg aztán qrvára nem fér bele. -
oszi666
őstag
Sziasztok!
Esetleg tud valaki az N26-nak hazánkban is elérhető alternatívájáról?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Motoros topic
- Fujifilm X
- Medence topik
- RAM topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest