- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
Silent77 #1913 üzenetére
Van Vivid topik amúgy.
-
Divinity
őstag
válasz
Silent77 #1908 üzenetére
A felső részt ahogy írtam is fent elengedtem, ha nem fogod fel az már a te bajod.
Azt meg ugye tudod, hogy nem arra a hsz-re válaszoltam amit most idéztél Balze-től, ugye?
Erre írtam, hogy nem lehet HUF-ot utalni:
”... Más meg azt mondja Standard Revolut csomagból ingyen tud utalni HUF-ot is
a Vivid...”Szóval nyugodtan befejezheted a kötekedést és az emberek félre vezetését, értem én, hogy nem tudsz fogalmazni de legalább ne értetlenkedj. Köszi.
-
Divinity
őstag
válasz
Silent77 #1906 üzenetére
“DChris78
A revolut utalás csak EUR- zsebből free a Vividre, konvertáld át előtte. ;-)
Silent77
HUF-ból is az, most írtam le. Párom csak úgy tölti fel.”
Ez az ami megtévesztő. Na meg nem is igaz. A HUF zsebbe HUF van tehát HUF-ot tudsz róla utalni. Amennyiben váltani kell akkor az már az EUR zseb lesz ha utalás pillanatban van ha nem. Amit írtál pedig implikálja, hogy HUF-ot utalsz ami ugye nem igaz.
Viszont látom nagyon nem sikerül felfogni úgyhogy én elengedtem. -
Divinity
őstag
válasz
Silent77 #1904 üzenetére
Viszont megtévesztő amit írsz. HUF zsebből amíg EUR-t küldesz, így helyes. Az, hogy HUF zsebből fizetsz vagy utalsz általában implikálja, hogy HUF-ot fogsz fizetni, ebben az esetben pedig csak on-the-fly történik a váltás de EUR-t kell küldened. Ergo lényegében nem a HUF zsebed használod csak a váltás az utalás pillanatában történik nem pedig előre.
-
ACE-
addikt
válasz
Silent77 #1896 üzenetére
Dejó, ezt eddig észre sem vettem, hogy ott az egyelegnél át lehet állítani a HUF számlára, mert alapban ugye azt mutatja hogy nincs elég euró... ilyenkor gondolom egy tranzakcióban látszik a váltás, és az utalás? Ez így jóval egyszerűbb... Viszont az utalás pénznemét így sem lehet átállítani EUR-ról, tehát csak azt engedi...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest