- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
Szuper, köszönöm! Reggel sikerült csinálnom egy karaktert a Lich Data Centerre, most épp belépni próbálok, de a 409-es queue egyelőre 5 perc alatt sem csökkent
Volt szerencsém anno WoW-ban is többezres queue-hoz, de az legalább csökkent. Lehet valami nem oké, a launcher sem töltött be mindent amikor megnyitottam.Visszavonom, 339 most -
Onderon
senior tag
Sziasztok, megvettem, kínszenvedés árán regisztráltam (volt már Square Enixes accountom, de azzal nem tudtam belépni, regisztráltam, de ugyanarra az email címre nem küldte el a confirmation code-ot) letöltöttem update-elt, megcsinálom a karakterem és...egyik EU szerverre sem tudok karaktert csinálni. Sem Chaos, sem Light. Nos, így elég nehéz lesz játszani
megmondom őszintén ez így kezdésnek meglehetősen lelombozó. Még akkor is, ha most jön ki az új kieg (nem tudtam, miután megvettem láttam). Várható ezzel kapcsolatban valami pozitív előrelépés mostanában, vagy tök feleslegesen vettem meg mert nem szeretnének új játékosokat, elég nekik ami van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest