- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Madwe
nagyúr
Ps4en mennyire esik le a framerate? digital fundryn láttam ahol 20 volt... ez nem zavaró? lehet elkezdem mostanában, de ettől függ h pcn vagy psen... alap esetben ps-t preferálnám, de pcm van olyan bika h elvigye ultrán 60fpsel... De ha 30at azért hozza a ps, akkor maradok a kényelemnél
-
ldave
félisten
Szakma annyira nem vonz, igazából csak szép lassan szeretnék eljutni a történet végéig, arra jó a PS3 is. Ha majd lesz egyszer PS4 vagy erős PC a háznál, akkor talán több időt szánok rá. Még kb 120 nap van hátra az előfizetésből, addigra csak végzek heti pár óra játékkal
Utána meg készülni kéne majd a Legion-ra, WoD-ot abbahagytam az utolsó raid kijövetele előtt.
-
ldave
félisten
Nekem PS3-ra van meg a RR kiadás, 2 hónapig játszottam vele. Sajna a PS3 nagyon szenved alatta, nem vagyok grafikabuzi, de amikor látom képeken, hogy mennyire gyönyörű tud lenni a játék PS4-en vagy egy erős PC-n, akkor azért kicsit fájó szível fizettem érte a havidíjat PS3-on. Jövő március végéig lehet kérni az upgrade-t PS4-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest