- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Na ezt nem is tudtam, hogy közös a bázis.
Szerintem PC lesz akkor, kicsit talán kényelmesebb.
Amúgy egyedül mennyire működik a játék? Sose voltam egy nagy raidelős típus, inkább a játék "nyugis" része érdekelne, meg a kisebb létszámú csapatos küldik. Persze nem zárom ki a klánosdit meg raidet a jövőben, de nem ez vonz igazán.
-
nonsen5e
veterán
Ég és föld lesz a különbség mind látványvilág mind teljesítményügyileg.
Draw distance, textúra részletesség, élsimítás, stb...
Mondjuk ahogy FC-ben hallottam, 24 fős raidekben a PS4 is meg tud azért röccenni, de csak kicsit.Melyik szerveren is vagy amúgy?
Chaos (EU) datacenteren (már fizikailag is az EU-ban van) a Cerberus és a Zodiark szerveren van magyar klán.
Cerberus - Critical Fracture
Zodiark - The Prophecy -
nonsen5e
veterán
Nagyjából afelé indul be igazán a sztori. Az 50-es patch sorozat, meg a Heavensward msq a legjobb.
PC-n is sötétek az éjszakák eléggé (wow után pláne), de ennek ellenére ameddig látni KELL, addig simán ellátok. Majd ránézek én is, hogy mennyire sötét PS3-on, azt nem tudom.
Magukat a sötét éjszakákat én speciel szeretem nagyon. Hangulatosak. -
nonsen5e
veterán
Hunting logot csináljad szépen, az nagyon jó XP-t ad, ugyanúgy mint a fatek is. Levequesttel annyira nem érdemes foglalkozni, az előbbi két tevékenység jobban adja az XP-t, és talán (szerintem kevésbé repetitív), mert ha szakmákat akarsz húzni, akkor úgyis halálra fogod magad levequestezni, főleg a gyűjtögetősöknél.
Marauderrel lehet hamarabb hívna be, itt is az van sajnos, hogy tankokból / healerekből nagyobb hiány van mindig. Magasabb szinteken fokkal jobb lesz a helyzet ilyen szempontból.
Grafikát néztem múltkor én is. Hiába a gigabites kapcsolat (amivel gépen 15 perc alatt lejött a full játék), kiszereltem egy régebbi netbookból egy merevlemezt, kitámasztottak papírgalacsinokkal és betettem a PS3-ba, majd kb. 10 órába tellett míg letöltött és települt.
Az tényleg nem semmi, amit kihoztak belőle (relatíve, a PS3 limitációit beleszámítva), azért minden elismerésem, de ugyanakkor meg kell hagyni, hogy eléggé koros a kinézete egy PC ultra / (PS4) verzióhoz képest, és az is vicces, amikor 5 lépéssel tőlem bukkannak elő a karakterek.Úgy osszad a pontokat ahogy jónak látod, lehet később resetelni őket. A választott városodnál 48000 company seal-ért van egy beváltható cucc, ami reseteli őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Diablo IV
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PS4 Pro 1TB
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest