Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

válasz Tidus #91 üzenetére

Én már nagyon sokszor végigjátszottam a VII -t, együtt a Dirge of Cerberus -al, rengeteg órát töltöttem velük. A Crisis Core maradt ki egyedül a VII kiegészítéseiből, mivel nem volt PSP -m, és tulajdonképp a CC -n kívül nem nagyon láttam számomra érdekes PSP -s címet. Nemsokára fogom a CC -t pótolni. A mobil részekről pedig utánajárásos alapon informálódtam. :) Ezen kívül mind a Last Order -t, mind az Advent Children -t is nagyon sokszor néztem, és nézem ma is meg. Megvan az alap AC, és az AC: Complete is blu-ray -en.
    FF -el meg nem játszok végigrohanva, mindig minden részletre odafigyelek, és élvezem minden egyes percét. ;)

Olvass vissza előbb mielőtt fogalmazol, mert mi épp Sident96 -nak adtunk tanácsot, mert megkérdezte, hogy milyen sorrendben álljon neki a VII -nek, illetve a kiegészítéseinek.
    Mondom mégegyszer, rajongója vagyok a sorozatnak, és nem ma kezdtem el játszani velük. :) ;) VII -től felfelé az összes résszel rengeteget játszottam és játszok ma is ahogyan az időm engedi. Egyedül a FFVII CC, a VIII, és a XIII, XIII-2 maradt ki bizonyos okoknál fogva. (Nemsokára beszerzem a PS3 -mamat, és egy PSP -t is, majd hozzá a kimaradt részeket, újonnan. A VIII -t meg majd megérdeklődöm használtan, vagy hátha van valakinek bontatlanja, aki gyűjtő és eladná. :) )

Lényegtelen ilyen szempontból hogy cselekvőképes vagy nem, a játékok sajátossága az hogy ilyen módon "kapcsolódnak" egymáshoz a részek, hogy bizonyos nevek, szörnyek, és még sorolhatnám megtalálhatók minden, vagy majdnem minden részben. Sok mindent megemlíthetnék még, amit a sorozat részekről részekre átvesz a régebbi részekből. ;)

Új hozzászólás Aktív témák