Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

válasz jersey86 #113 üzenetére

Értelek, hát, hogy ha megnézed a fórum elejét, hogy miről beszélgettünk ott is látható hogy kinek ez, kinek az jön be, ez ízlések és pofonok kérdése, ami teljesen rendben van így. :) Valakinek például nagyon tetszett a XII harcrendszere, holott szerintem elég rossz lett, főleg hogy gyökerestől megváltoztatta az eddig megszokott harcrendszert. Ilyenek vagyunk, ettől színes a világ. :)

Auron nem volt rossz karakter, de semmi extra. Viszont Yuna -ra azt mondani hogy felejthető, hát ejnye. :)
    A harcrendszer tökéletes volt, megtartotta az eddig megszokottat, és pont annyira változott amennyire kellett.
    Mindegyik részben sokat kell tápolni ha maxra akarod fejleszteni a karaktereidet, nyilván valahol hosszabb, valahol rövidebb ez a folyamat. És az a jó ha ez minél tovább tart - nem tudom hogy vagy vele, de minél tovább játszok a játékkal (és itt most mindent összevéve mondom, fő sztorivonal, karakterfejlesztés, mini játékok, mellékküldetések, stb.) annál jobb. :) Nem akarom hogy véget érjen, minden másodpercét élvezem a játéknak. :)

Figyelj, jött a PS2, elég nagyot fejlődött a grafika a PS1 -hez képest, a Final Fantasy X valami gyönyörű lett, mai szemmel nézve is gyönyörködtet a grafika. Így hogy anno elég nagyot ugrott az egész, hogyan valósítottad volna meg a világtérképes mókát? Nem olyan rég, vagy itt, vagy egy FF -es cikknél jött szóba ez a világtérképes dolog, akkor írtam valakinek hogy anno olvastam egy cikket pont erről a world map -os dologról,a hol azt írta a srác hogy: "Régen el lehetett hitetni a játékossal hogy a világtérképen a zöld paca az erdő, a kék paca a víz.."
    Hát jó mérges voltam rá és legszívesebben agyonütöttem volna (a megfogalmazásáért is), de viszont egy nagyon picit talán igaza van. Azért a mai részletességű grafikánál egy világtérkép megvalósítása nagyon nehéz lenne, pedig én is a szabad open world map -os régi rendszerért vagyok oda. Úgy gondolom hogy azért jól megvalósították ezt anno a X -ben, és az X-2 -ben is, ahol elcseszték a dolgot az a XIII, ott valami borzalmasan lineáris a játékmenet. Titkos helyek, szörnyek meg így is vannak bőven a X -ben is, csak keresgélj ha eddig nem találtál, van olyan szörny is (direkt nem spoilerezek) akinek a legyőzéséhez jó sokat kell fejlődni, hogy le tudd gyűrni. :)

Új hozzászólás Aktív témák