- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
#54715584 #86020 üzenetére
Egyrészt, azért voltam gonosz, mert még mindig tartom magam hogy az túl lett lihegve. Ha nem érted a poént, azzal nem tudok mit kezdeni. Dancsó olyan mint Szirmai. Híres, ezért pont ugyanannyi ember utálja, mint aki szereti. Az, hogy egy ilyen kis csípős megjegyzésre így kelljen reagálni,
De akkor vezessünk be egy szabályt: Ha valaki olyan videót linkel, aminek a címe nem utal a szerzőre, és köztudottan olyan személy (Szirmai Gergő, Dancsó Péter) az kéretik hozzátenni, elkerülvén a bajt.
Igen, topikgazdaként nem engedhetem meg magamnak ezt a viselkedést, de mit is? Az hogy nem vagyok olyan mint egy bannhammer, hogy minden apróbb rossz dologra azonnal ugrok? Ez nem az a topic. Itt szerencsére olyan a közösség, ahol mindenki ismeri a szabályokat, ha nem, akkor felismeri hogy hibázott, és illetékeshez fordul. Ha ilyen kellett volna hogy legyek, akkor azt a múltkori Szirmais hisztivasutat már a felénél abbahagyattam volna, mert az egész holt felesleges volt. Mármint a vége. A probléma forrása érthető volt, és azért sem lett szólva, mert egy ideig normálisan tudtatok róla beszélni. Pont.
Szóval inkább Mea Culpa, és lépjünk tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest