Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AD4MINATOR

nagyúr

Nagyfater elszabadul (2016)
    Dirty Grandpa

Na van ez az új Robert De Niro-s film, biztos poénos lesz, nézzük meg!
    ...
    Abort! Abort! Mission critical!

Tehát azt hittem én kis naív, hogy milyen jó kis lightos vicces tea-délutánhoz való filmet találtam... nos, nem. :DDD El sem tudom képzelni, mennyi pénzt kaphatott ezért Robert De Niro, de úgy látszik mindenkinek megvan az ára. :( Alapvetően ki nem állhatom Zac Efron-t, de most inkább sajnáltam, mert egyszerűen látszott rajta, hogy fingja sincs miért van ebben a filmben. :D Ugyan Shadia karakterét alakító Zoey Deutch cuki, meg aranyos, de ez nem menti meg a filmet (annak ellenére, hogy 10 évvel fiatalabb karaktert alakít!!). A barátnője meg duplán nem, Len (Aubrey Plaza) akinek persze folyton dugás-beszólásai vannak az öreg papa felé :DDD (amúgy meg Zac nagy pussy: Efron used a body double for the naked motorcycle ride scene)

___

Triple 9 (2016)
    (magyarul tuti 999-nek fordítanák amilyen gyökerek ott a fordító "bizottságban")

Ötletem sincs hogy sikerült ennyi híresebb színészt összehozni erre a filmre, de valahogy mégis sikerült :D (Casey Affleck, Anthony Mackie, Academy Award Nominee Chiwetel Ejiofor, 2 time Academy Award nominee Woody Harrelson, Aaron Paul, Academy Award Winner, Kate Winslet, Norman Reedus....)
    A történet nem lenne rossz, de sajnos túl hosszan van felvezetve és a végére már unalmassá válik. Sajnálatos ez, mert elég jól indul, a rövid bankos jelenet kifejezetten jó lett....de aztán leül a film és ott is marad.
    Én nagyon sajnálom, hogy füstbe ment ez a film, mert lett volna benne potenciál, de elszúrták.

Új hozzászólás Aktív témák