Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
Viszlát #39683 üzenetére
Her
Azért is szántam válasznak, mert minden leírtál azzal kapcsolatban, amit éreztem a "filmmel" kapcsolatban. Egyszerűen gyönyörű volt, a zene tökéletes, a színészek magukkal ragadtak.
Én nem is filmnek éreztem, hanem egy élménynek, nem is tudom hova tenni, annyira jó volt minden perce, hogy ha tehetném én is újra megnézném egy párszor. Rég váltott ki belőlem ilyen érzéseket film.(#39682) .LnB: Amy Adamas és kb senki nem volt benne agyonsminkelve, felöltöztetve. Ez egy ilyen "utópisztikus" világ, ahol ez a tökéletes. Zseniális volt az a világ, amit leírt a film.
Szerintem nagyon sok embernek nem fog tetszeni, vagy azért mert nem érti, nem ért vele egyet, nem érzi magához közel stb.
De annyi biztos, egyszer mindenki próbálja meg egyszer. hátha!pontozni én sem tudok, ahogy LnB, ezt látni kell.
Akik látták azoktól kérdezem: amúgy a képi világ, zene stb. nem volt olyan érzésetek mintha egy google reklámba/világba csöppentetek volna?
Egyszer kétszer valamiért ez villant be. lehet hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest